EU-forrásokkal növelnék a felsőoktatás versenyképességét

2014. május 06. 13:30

Több mint százmilliárd forint jut a hazai felsőoktatás versenyképességének növelésére az idén induló uniós költségvetési ciklusban.

2014. május 06. 13:30

Az idén induló uniós költségvetési ciklusban több mint százmilliárd forint jut a hazai felsőoktatás versenyképességének növelésére – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának EU fejlesztési és stratégiai helyettes államtitkára kedden Pécsen.

 
Köpeczi-Bócz Tamás a Tempus Közalapítvány és a Magyar Rektori Konferencia szervezésében a baranyai megyeszékhelyen megrendezett Nemzeti Felsőoktatási Kiválóság Konferencián közölte, az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében többek között infrastrukturális fejlesztésekre és a felsőoktatás szerkezetátalakítását célzó intézkedésekre összesen 120-130 milliárd forintot fordíthat 2020-ig Magyarország.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fedor
2014. május 06. 16:37
Szerintük lesz még EU-s forrás idén? De optimisták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!