Kocsis Máté lett a Fidesz budapesti elnöke

2015. október 27. 20:32

A Fidesz budapesti választmánya Kocsis Mátét választott a párt fővárosi elnökévé kedden. A budapesti Fidesz elnökségének tagja lesz még Hassay Zsófia, Rónaszékiné Keresztes Monika, Bácskai János, Fónagy János, Kucsák László és Láng Zsolt is.

2015. október 27. 20:32

Kocsis Máté józsefvárosi polgármestert választotta a Fidesz budapesti választmánya a párt fővárosi elnökévé – közölte a nagyobbik kormánypárt kedden az MTI-vel. A tájékoztatás szerint az elnökség tagjai: Hassay Zsófia, Rónaszékiné Keresztes Monika, Bácskai János, Fónagy János, Kucsák László és Láng Zsolt. Az új elnökség feladata a Fidesz budapesti erősítése, a pártépítés és a fővárosi politika szervezése lesz – írták a közleményben.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2015. október 28. 06:49
Idióták!
Quet
2015. október 28. 06:31
Kucsák László... "Csak a fideszes körzetben nem „csalták el” az útfelújítást Helyenként csaknem egy méterrel keskenyebbek lettek az utcák a XVIII. kerületben a csatornázás utáni újraaszfaltozáskor. Másutt csatornafedők állnak ki az útburkolatból. A kivitelezők egyike Mészáros Lőrinc cége, amely a CDM konzorcium tagjaként a legtöbbet nyerte a fővárosi csatornázáson". http://lorincimagazin.blog.hu/2015/08/24/csak_a_fideszes_korzetben_nem_csaltak_el_az_utfelujitast
*ufó*
2015. október 28. 01:23
Mindazonáltal eltérő kultúrák simulnak https://www.youtube.com/watch?v=eBqTVuOaVMg hogy, miért megfejtés ? sztem: keleti nyitás mindenkinek :)
states
2015. október 27. 23:31
A legtehetségesebb fiatal politikus, ez a poszt egyúttal azt is jelenti, hogy Tarlós utóda lehet. 8-10 év múlva pedig...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!