Az orvostudomány képviselőivel egyeztetett Orbán Viktor

2020. március 26. 11:24

A magyar kormányfő szakértők véleményét kérte ki a hatékony védekezés érdekében.

2020. március 26. 11:24

Ismét tudományos szakemberekkel folytatott konzultációt Orbán Viktor miniszterelnök a Magyarországon is súlyosbodó koronavírus-járványhelyzetről – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtök délelőtt.

A Karmelita kolostorban tartott megbeszélésen Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem járványtannal foglalkozó matematikusa, Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója, Szócska Miklós, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjának vezetője – mindketten korábbi egészségügyi államtitkárok –, Bedros Róbert, az Egészséges Budapest Program Dél-budai Centrumának beruházásával foglalkozó miniszterelnöki megbízott vett részt. Orbán Viktor kiemelte: szeretné megismerni a lehető legtöbb szakértő véleményét annak érdekében, hogy a kormány továbbra is a kellő időben hozhassa meg a szükséges további döntéseket a betegség elleni védekezésről.

(MTI)

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. március 26. 14:49
A feltűnően " fejlett" nyugat-europai államok egészségügye padlót fogott. Kelet az élbolyban : hárít. Sokkal eredményesebben kezelik a covid 19 fertőzést.
Coccothraustes
2020. március 26. 12:00
Tökéletes vezető.
balbako_
2020. március 26. 11:54
A döntéshozónak minden kompetens személlyel tárgyalnia kell!
szajnyalogatoviktor
2020. március 26. 11:47
nepunk nagy tanitoja elmondta a balafasz orvosoknak mit kell csinalniuk..azok pedig folyamatosan jegyzeteltek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!