A Miniszterelnökség épületére is kikerültek a babazászlók

2020. szeptember 09. 13:11

A Miniszterelnökség is csatlakozott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez.

2020. szeptember 09. 13:11
null

Több önkormányzat és kormányhivatal után most a Miniszterelnökség épületére is kitűzték a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által útjára indított kezdeményezés szimbólumát, a babazászlót. A zászlók kihelyezését Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára tette közzé Facebook-oldalán. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséről ide kattintva olvashat többet.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2020. szeptember 09. 20:52
Helyes.
MayorAnna
2020. szeptember 09. 19:59
Szívesen-bár, minden félreérthető, egy parányi félreértés szándokával:-mint tudjuk, a kormányzati kommunikációból-'munkaalapú társadalmat építünk' napjainkban. Ez az én értelmezésemben azt jelenti:-társadalmunk tagjai munkájukból élnek meg. Azok, akik aktív (munkavégzésre alkalmas) korukban dologidőben kutyát sétáltatnak, láthatóan nem a munkából élők széles táborának tagjai. A munkatáboroknak nevelő hatása nem vitatható-így remélhetően, a minkaalapú társadalom hasznos tagjaivá tudnák varázsolni a sétáltatókat is. Az, hogy a munka még szabaddá is tenné őket, egy plusz hozadék.
MayorAnna
2020. szeptember 09. 17:15
(16:44-höz) -ahhoz képest, hogy "munkaalapú társadalom" vagyunk...
BőröndÖdön
2020. szeptember 09. 15:57
A Karmelita kolostorra pedig egy teli pelust illene... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!