Egy DK-s politikus szerint hosszabb távon ki kell szorítani az autósokat

2021. augusztus 11. 09:25

Manhalter Dániel, a DK józsefvárosi és ferencvárosi képviselőjelöltje sem tagadta, hogy hozzá is eljutott a választók felháborodása a budapesti dugók miatt.

2021. augusztus 11. 09:25
null

Azzal sem vitatkozik senki, hogy Budapesten hosszabb távon minél több bicajnak, bicajosnak kell lenni, és ki kell szorítani az autósokat” – jelentette ki az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Manhalter Dániel, a DK józsefvárosi és ferencvárosi képviselőjelöltje. Hozzátette: ha Prágában meg tudták oldani, Budapesten is elérhető az, hogy minél több biciklis, és kevesebb autós legyen a belvárosban.

Manhalter „régi figura a baloldali pártok hátországában”

Manhalter Dániel „régi figura a baloldali pártok hátországában” – derül ki a Drót.infó írásából. Mint a portál emlékeztet: a HVG februárban arról számolt be a DK józsefvárosi és ferencvárosi képviselőjelöltjével kapcsolatban, hogy

Manhalter éveken keresztül milliós megbízásokat kapott a Gyurcsány-párttól,

médiatréningek tartására.

A liberális lap szerint „a médiaképzéseket a DK alapítványa szinte kizárólag az RTL és a TV2 két korábbi politikai riportere, Manhalter Dániel és Faix Csaba által létrehozott Prompt Media Hungarytől vagy maguktól az ügynökség egykori alapítóitól rendelte meg”, majd hozzáteszik azt is: „(...) Manhalterrel pedig egyéni vállalkozóként kötöttek tavaly februárban egy 9 millió forintos szerződést, amelynek keretösszegét a járványhelyzet miatt később 8,2 milliósra csökkentették”.

A DK-s politikus sem tagadta, hogy hozzá is eljutott a választók felháborodása

A DK-s politikus sem tagadta az ATV-ben, hogy a választók felháborodása hozzá is eljutott. Mint a műsorban fogalamzott: „engem

nagyon sokan megkerestek. Járom a kerületet, és mondták, hogy nagyon nagyok most a dugók, most nyáron, ami eddig nem volt.”

A főpolgármester eközben inkább a 2022-es választásra kampányol

Karácsony Gergely főpolgármester hetek óta a vidéket járja, miközben népszerűsége egyre alacsonyabb. Mint arról korábban írtunk, a Századvég közvélemény-kutatása szerint

Karácsony Gergely elutasítottsága nagyobb, mint a baloldali összefogásé.

A jelek szerint azonban a a főpolgármester nem szándékozik változtatni a kijelölt irányon, és a fővárosban közlekedők problémáinak enyhítése helyett egyre több útvonalat lehetetlenít el Budapesten.

A többi között például a Lánchíd lezárása, a Blaha Lujza tér felújításával járó munkálatok, az alsó rakpart „pihenőparttá” alakítása, ráadásul még tovább nehezíti a fővárosi közlekedést, nem beszélve a már sokak által nehezményezett kerékpársávokról.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. augusztus 12. 06:47
inkább téged meg a dk sokat kell ki szoritani magyarországról sőt a dk át ki kell üzni magyaroszágról manhalter daniel dögöly meg a bandáddal és a mestereddel együtt a pokolban
tevevanegypupu
2021. augusztus 11. 21:45
Van benne valami..borzalmas látvány az iszonyatos mennyiségű autó a gyönyörű utcákban a gyönyörű épületek előtt..elrontva az esztétikumot..Ha egy sem közlekedne, az sem lenne baj..rontják a környezetet, a levegőt,mindent..tömegközlekedésre kellene beállni és az ország összes belvárosából kitiltani az autókat..a sok hájas seggű majom és puffatag hitveseik, dundi gyerekeik meg járjanak gyalog..vagy buszon-villamoson-metron..esetleg biciklivel..ha hiszik ha nem, lehet így is élni..
Esvány
2021. augusztus 11. 13:37
"Azzal sem vitatkozik senki, hogy Budapesten hosszabb távon minél több bicajnak, bicajosnak kell lenni, és ki kell szorítani az autósokat” – jelentette ki az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Manhalter Dániel Lassan tényleg egy nagy falu lesz Budapest. Biciklivel járnak, birkát legeltetnek, a kapanyél meg kilóg a szájukból.
Kristály
2021. augusztus 11. 12:27
Akik megválasztottak kérhetik a leváltását is nem kell megvárni a koldusbotot amit ők biztosítanak. Útána lehet síránkozni hogy a kormány. A pénzt összehozni a legnehezebb de elbaszni a legkönyebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!