Nacsa Lőrinc: Márki-Zay Péter nyilatkozata kegyeletsértő és visszataszító

2022. január 06. 15:55

A képviselő azt a nyilatkozatot kommentálta, amelyikben Márki-Zay az időskorú lakosságról beszélt.

2022. január 06. 15:55
null

Márki-Zay Péter nyilatkozata az időskorú magyar lakosságról kegyeletsértő és visszataszító – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője csütörtökön. A képviselő a nyilatkozatában kifejtette: azért alapította meg a „kamuvideós Korózs-díjat”, mert a baloldali politikusok folyamatosan álhírekkel támadták a járvány elleni védekezést „és ízléstelen halálkampányt folytattak”.

Díjazott volt már többek között Szabó Tímea, a DK, Hadházy Ákos vagy a Gyurcsány házaspár.

Úgy fogalmazott, „sajnos most ismét oda kellett ítélni a díjat”, méghozzá Márki-Zay Péternek, aki úgy remél több szavazatot az ellenzéknek, hogy szavai szerint a Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre.

Nacsa Lőrinc azt kérdezte, „hát micsoda aljasság ez már”. „Kegyeletsértő, visszataszító mondatok” – jelentette ki.

Úgy vélte, a baloldalnak semmi sem drága, támadták az egészségügyi dolgozókat és „halálkampányt folytatnak”, Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt ezért kapja meg a díjat. „Gratulálunk, és szégyellje magát” – zárta szavait a képviselő.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Kovács Attila/Ujvári Sándor

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2022. január 07. 09:03
Mit csodálkozol rajta hülye gyerek! Ő a ti emberetek a Fidesz kűldte, azt csinálja amire betanítottátok!
Csubszi
2022. január 06. 18:34
Mikor nyírják Márki, politikailag? MZP az igazi visszataszító, ámerikai stílusban nyilatkozó pöffeteg gomba!
Sulammit
2022. január 06. 17:02
márkizay minden versenyszámban indulhatna, biztos, hogy megnyerné. Ja, a miniszterelnökit pedig úgy el fogja bukni, mint Kunhalmi az ajtónak szaladást.
olajfa1
2022. január 06. 16:44
Ennek a Márki-Zay-nak nincsenek szülei, nagyszülei... hogy az agyát visszategyék a sínekre. hogy simábban gördüljenek a gondolatai? Vagy vannak... de KITAGADAT ŐKET?... "jó gyerek lévén"?...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!