Nacsa: Márki-Zay azokat fenyegeti, akik elmondják róla az igazat

2022. március 18. 17:06

„Mi nem fogjuk hagyni, hogy a baloldal felelőtlensége belesodorjon bennünket ebbe a háborúba” – fogalmazott a frakciószóvivő.

2022. március 18. 17:06
null

A kormánypártok szerint Márki-Zay Péter „most már azokat fenyegeti”, akik elmondják róla az igazat, hogy mit is tenne.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője pénteken az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában azt mondta: világos, hogy a baloldal, kormányra kerülve, katonákat, fegyvert és lőszert küldene a háborúba. Erről beszél többek között Márki-Zay Péter, a korábbi miniszterelnök-jelölt Fekete-Győr András, „Gyurcsány minisztere, Juhász Ferenc”, a DK-s európai parlamenti képviselő Rónai Sándor, az egyik köztársaságielnök-jelöltjük vagy éppen a Jobbik alelnöke, Potocskáné Kőrösi Anita is – sorolta a KDNP-s politikus. Kijelentette: ezek a tervek veszélyt jelentenek Magyarország és a magyar emberek biztonságára. „Mi nem fogjuk hagyni, hogy a baloldal felelőtlensége belesodorjon bennünket ebbe a háborúba” – fogalmazott a frakciószóvivő.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skin777
2022. március 19. 05:51
Akárhányszor meglátom ezt a dologtalan herélt kappant elfog a hányinger. Napi szinten futtatnám körbe-körbe egy futópályán és nem kapna csak zsíros kenyeret. Férfiak szégyene ez a nacsa, egy undorító alak.
nempolitizálok
2022. március 18. 18:25
Szerencsétlennek hullabűze van, csapkod mint hal a szatyorban.
kunfia
2022. március 18. 18:16
https://www.youtube.com/watch?v=8GxuRudIkkM
olajfa1
2022. március 18. 18:11
A MAI HADSEREG IS úgy járt volna mint a "II. hadsereg" 1943-ban a Donnál... Az biztosan nagyon jó lett volna a Magyar Honvédségnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!