Nacsa: Törvényességi kérdések is felmerülhetnek a baloldal kampányát külföldről segítő cégcsoporttal kapcsolatban

2022. március 27. 12:29

A magyar gazdaságot Gyurcsánnyal együtt tönkretevő korábbi miniszterelnök és külföldi társai jól láthatóan bele akarnak avatkozni a magyar választásokba – állítja a KDNP frakciószóvivője.

2022. március 27. 12:29
null

A KDNP frakciószóvivője úgy látja, hogy az elmúlt napokban a sajtóban megjelent információk alapján „komoly, akár törvényességi kérdések is felmerülhetnek a baloldal kampányát külföldről segítő, Bajnai Gordon-féle DatAdat cégcsoportról”. Nacsa Lőrinc az MTI-hez vasárnap eljuttatott videójában úgy fogalmazott, hogy „a magyar gazdaságot Gyurcsánnyal együtt tönkretevő korábbi miniszterelnök és külföldi társai jól láthatóan bele akarnak avatkozni a magyar választásokba”.

Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt is elismerte, hogy segítik őt – hangoztatta a KDNP frakciószóvivője. A sajtóban megjelent információk súlyosak, felvetik a külföldi beavatkozás, valamint a tiltott párt- és kampányfinanszírozás kérdését is – vélekedett, hozzátéve: ezért elsőként kérdéseket akarnak feltenni Márki-Zay Péternek. „Mennyi pénzt kapott külföldi forrásokból a kampányára? Pontosan milyen munkákkal bízta meg a DatAdatot, és mennyit fizetett érte? Miért a cég fizeti a vacsoráit, és mi mást fizetett még a cég? Miről egyeztetett Bajnai Gordonnal, miket vár el tőle Bajnai?” – sorolta Nacsa Lőrinc.

Márki-Zay az átláthatóság bajnokaként tünteti föl magát, ezért az a minimum, hogy válaszol a magyar állampolgároknak a feltett kérdésekre. Várjuk válaszait! – zárta szavait a KDNP frakciószóvivője.

(Fotó: Nacsa Lőrinc KDNP-s képviselő felszólal a Magyarország 2020. évi központi költségvetésének végrehajtásáról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. október 20-án.MTI/Koszticsák Szilárd)

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2022. március 27. 15:13
A következő héten fel kell hívni minden szavazó figyelmét arra, hogy az ő törvénytelenül megszerzett adataival manipulálni akarják őt olyanok, akik "kéretlen pártfogók"...
Lajoss
2022. március 27. 14:23
Te szarházi,ti a teljes költségvetést használjátok,kontroll nélkül!
BossN
2022. március 27. 13:43
El kell takarítani ezt a rohadt, mocskos, csaló, tolvaj, korrupt, kokainellenzéket! A BALOLDAL SOSEM VÁLTOZIK, A CÉLOK MINDIG UGYANAZOK MARADNAK: A KÖZVAGYON KIÁRUSÍTÁSA ÉS FELÉLÉSE.
nyugalom
2022. március 27. 13:28
Es, mi a teendő? Ebresztő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!