Még a Budapest Pride elnökénél is kiverte a biztosítékot Gyurcsány „ölelkezős mutatványa”

2023. március 12. 19:32

„Elég lesz a nők és lányok nyilvános, beleegyezés nélküli puszilgatásából, tapogatásából” – fogalmazott az LMBTQ-aktivista.

2023. március 12. 19:32
null

A „Nem tehetsz róla, tehetsz ellene mozgalom” Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, miszerint a Budapest Pride elnöke, Radványi Viktória bírálta Gyurcsány Ferencet – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Mint ismert, a DK elnöke egy furcsa fogással úgy ölelte át Ráczné Földi Juditot, hogy annak mindkét kezét hátra tolta, a vállába hajolt. Erről itt írtunk.

Radványi Viktória úgy fogalmazott:

A lap emlékeztet, az ellenzéki politikusok közül  Orosz Anna volt az, aki szintén elítélte a látottakat, mondván, a bántalmazott nőket veszi semmibe az, aki így viselkedik, ilyen példát mutat.

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fado
2023. március 13. 14:27
El Qro
No comment no cry
2023. március 13. 12:09
Gyurcsány üzenete: Az összefogás ideje lejárt, most már az összefogdosás ideje következik.
Brandon the great Negro
2023. március 13. 11:59
Gréta Grünberg véleményére volnék kíváncsi...
Horst_Tappert
2023. március 13. 10:28
"Elég lesz a nők és lányok nyilvános, beleegyezés nélküli puszilgatásából, tapogatásából – fogalmazott az LMBTQ-aktivista." Elnézést... így ránézésre állapította meg a mozgalmár "asszony", hogy az illető az nő? És ha Ráczné férfinak gondolja magát legbelül? Vagy kistraktornak? És miért csak a nők miatt perel? Hol itt az egyenjogúság? A beleegyezés nélküli férfi puszilgatás mehet? Annyira vicces, amikor egy káoszos, zavart fejű lmbtqip-, genderőrült embernél is jön egy másodpercnyi világosság és véletlenül megérti, hogy mi is az igazság, az általa propagált zagyva mocsok helyett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!