Perintfalvi Rita és Steiner Kristóf is feltűnik a Pride hangulatvideójában

2023. június 28. 15:42

A szervezők egy „kedvcsináló” felvételt osztottak meg a tavalyi menetről.

2023. június 28. 15:42
null

Július 15-én indul a 28. Budapest Pride Felvonulás, amely idén a Vajdahunyad várától a Vajdahunyad váráig tart – derült ki az LMBTQ-programsorozat Facebook-oldaláról.

A szervezők a tavalyi felvonulásról egy hangulatvideót is közzétettek „kedvcsinálóként”.

A videó leírásából többek között kiderül, hogy 2022-ban a 27. Budapest Pride Felvonuláson mintegy 35 ezer ember „állt ki határozottan a nyitott, elfogadó Magyarország, az LMBTQ jogok mellett”.

„Nemet mondtunk az erőszakos uszításra és gyűlöletkampányra.

– írták. A kevesebb mint kétperces videóban olyan ismert személyek is feltűnnek, mint az egykori televíziós műsorvezető, influenszer Steiner Kristóf és férje, akik egy kamion platójáról igyekeztek fokozni a hangulatot. Valamint Perintfalvi Rita katolikus teológus, aki egy, „Gyere, megölellek!” pólóban jelent meg az eseményen.

A hangulatvideót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alena
2023. július 03. 03:24
Sodoma és Gomorra... Már azt se tudom,hány nem létezik...valahogy egyre több: nő,férfi....ukranok meg a buzik...szelektálni kellene végre...
satman11
2023. június 30. 07:51
....Az volt jó régen a csinos és nőies nőkben, hogy nem volt faszuk....
Szuper
2023. június 29. 12:32
Ó de édik és gyönyőrűek! Nem tudtam levenni tekintetem Kristeóf testéről. Micsoda mozgás, vonaglás, tánc a javából. Igazi asszonyi mozdulatok és ahogy lebbent a haja a szélben! Egy szó van rá, csak egy, hogy csodálatos! És azok a szakállas nénik és egymástól csókot lopó nénibácsik! Egyszerűen gyönyört éreztem! Kedvet kaptam Prenetvás Rítúst átölelni, érezni megnyugvást ígérő teste melegét, csókot adni hölökére... stb. Na még most hagyjuk abba a fantáziálást, mert még baj lesz belőle! Amikor megláttam azokat a bácsinéniket, amelyikek a hajón huncimuncisztak nagy estélyi ruhában, duppla szempilácskákkal, valami melegség fogott el. Hirtelen azt hittem, hogy a rögéstől befostam, de ez valami más volt... Megfoghatalan kéjt éreztem. Bele sem tudnék gondolni,hogy hogyan kényeztetik egymást ezek a szentek. Szaros cerka, ánuszkezelés a sürgősségin orvosi túlórát igényba véve...! Micsoda történeteket tudnánakmesélni ezek a hősök! El tudnák magyarázni, hogy hogyan kell cérnára fűzött bablevest enni, hogy egy véletlen pukika esetén nehogy gatyában landoljon az ebéd... Ez egyszerűen gyönyör, nem találok más szavakat!
Lajoss
2023. június 29. 09:49
Az alkotmányozó Szájer doktort bezzeg dugdossák..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!