Rendhagyó helyre dugta a csempészcigit a bolgár sofőr

2023. június 12. 16:08

A pénzügyőrök zsákmánya kilencmillió forintot ér.

2023. június 12. 16:08
null

Bulgáriából Belgiumba tartott az a bolgár származású sofőr, aki több száz liter alkoholt szállított a teherautója platóján, de a pénzügyőrök megtalálták az italos kartonok közé rejtett csempészárut – írta meg a NAV a Facebook-oldalán. A pénzügyőrök az M5-ös autópályán egy belga rendszámú teherautót ellenőriztek. A sofőr a fuvarlevél alapján élelmiszert, üdítőt és alkoholos italokat szállított, ám a furcsa körülmények miatt tételes átvizsgálást végeztek a pénzügyőrök.

A feltételezés valósággá vált, hiszen 4350 doboz, bolgár zárjegyes cigarettát találtak elrejtve.

A sofőr magáénak vallotta a dohányhalmot, de annak eredetét nem tudta igazolni. A mintegy 9 millió forint értékű cigarettát lefoglalták, és költségvetési csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A jármű vezetője emellett megközelítőleg 13 millió forint jövedéki bírságra is számíthat – közölték.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2023. június 12. 18:54
Italos kartonok közötti cigi a raktérben - ez rendhagyó hely? Tényleg ennyire lecsúszott már a mandi, hogy ilyen címek kellenek? Ez még a Blikkbe is gyenge volna.
Brandon the great Negro
2023. június 12. 18:43
A bolgár zárjegy is EU-s, mi a probléma?
need-info
2023. június 12. 17:16
Akkor majd csapnak egy jó kis bulit a pénzügyőrük, lesz pia, dohány, nők.
NeMá
2023. június 12. 17:09
Pedig annyira jól keresnek Belgiumban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!