Aki a haza érdekei ellen dolgozik, az a nemzetárulás becstelenségét követi el

2023. július 05. 21:43

Ezt tette tegnap a bosszútörvény megszavazásával a 134 „bátor” ember.

2023. július 05. 21:43
tüntetés, parlament
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Aki a haza érdekei ellen dolgozik, az a nemzetárulás becstelenségét követi el. 

Ezt tette tegnap a bosszútörvény megszavazásával a 134 »bátor« ember, amely döntésükkel megfosztották fiataljainkat a jövőtől és a hazát a reménytől, hogy egyszer újra a megbecsült európai nemzetek sorába emelkedhet majd.

 Nincsen tanár – nincsen jövő! És mostantól nem lesz...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2023. július 08. 15:00
"Diákjaimnak. Több hetes gyötrődés, tépelődés után ma aláírtam a lemondásomat. Szeretném, ha tudnátok, nem a fizetésem miatt tettem így. Ha maradok, egy olyan rendszer szekerét tolom előre, melyben nektek nem lenne/lesz jó élni. Melyben elveszik tőletek a lehetőségeket, kapukat zárnak be az orrotok előtt. Melyben elavult, értelmetlen dolgokat kell bemagolni, rossz körülmények között. Egy olyan rendszerét, melyben gondolkodni nem kell, nem is szabad, melyben szerelmesek sem lehettek, csak az általuk kitalált "keresztény családi" modell szerint. Ha maradok, szemlesütve, csendben elfogadom azt, amit veletek készülnek tenni. Márpedig ti sokkal többet érdemeltek ennél. Ha maradok, rábólintok minderre. Nem tehetem. Vagyok/leszek nektek továbbra is. Tanítani is szeretnék, csak már nem az iskolai körülmények között. Az utolsó házi feladatom pedig ez: ne hajtsatok fejet! Jogotok van szabadnak lenni. Jogotok van tanulni (úgy igazán) és szeretni. Jogotok van európainak lenni/maradni."
iimre
2023. július 06. 11:41
Volt ugye a megélhetési ellenzék által hangulatkeltően "rabcszolgatörvénynek" baharangozott ügy, mely nem is arról szólt (https://ado.hu/munkaugyek/tulora-a-torveny-szerint-kollektiv-szerzodessel-es-onkent /<b>tulora-a-torveny-szerint-kollektiv-szerzodessel-es-onkent</b>), és most van ez, amiről megint hülyeségeket mondanak… :DDD
formaegy-2
2023. július 06. 10:57
Azért élsz még, mert nem mondasz igazat. Ha egyetlen egyszer igazat mondanál, már feldobtad volna a talpad. Szerencsétlen nyomorék.
Selamat
2023. július 06. 09:45
Perintfalvi megszólalt? Akkor legyint. Lapoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!