Tarlós István szerint „Karácsony Gergő egy feminin alkat”

2023. július 14. 08:44

Bárcsak sok vezetőnk lenne, aki ilyen feminin.

2023. július 14. 08:44
Karácsony Gergely
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Empátia, gondoskodás, érzékenység - aki szerint ezek a tulajdonságok nem fontosak a politikában, a közösség ügyeinek intézésében, az biztosan nem közösségben, csak hatalomban gondolkozik! Tarlós István szerint »Karácsony Gergő egy feminin alkat, akinek nem a polgármesterséget szabták a személyiségére«. Most anélkül, hogy megnyitnám azt az iszonyú buta vitát, hogy Karácsony Gergely milyen, inkább nézzük Tarlós állításának valódi lényegét: hogy a feminin polgármester rossz. 

Tarlós szerint vajon milyen a feminin városvezető? Esetleg olyan, hogy meghallgatja az embereket és az igényeiket, és nem felülről mondja meg a tutit? Olyan, aki empatikus a lakókkal és szívén viseli a dolgaikat, az ügyeiket? 

Ha így határozza meg Tarlós a feminint, akkor örömmel tájékoztatom, hogy a valóságban az egy jobb hely, egy jobb város és egy jobb közösség, ahol nem az erő, hanem a gondolkodás irányít. Úgyhogy bárcsak sok vezetőnk lenne, aki ilyen feminin, akkor kevésbé lenne erőszakos a politika és a mindennapi életünk is!”

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. július 16. 11:34
Pista bácsi egy sértett ember,még mindig nem tudta feldolgozni a vereségét..
zsolti123
2023. július 16. 01:21
A legmókásabb mégiscsak az, amit Jámbor a szállodalánc szavunkkal művelt. SZÁLÓDALÁNC -> SZÁLODALLÁNC. https://www.origo.hu/itthon/20220623-jambor-nem-kepes-megtanulni-helyesen-irni-magyarul.html Több , mint másfél millióért rendesen kell nyalni, ha más nem tud
zsolti123
2023. július 16. 01:03
Karácsony Gergely szélsőbalos párttársa - Jámbor András - közel kétmilliót keres, de se beszélni, se helyesen írni nem tud - videó --- Karácsony Gergely mérhetetlen támogatottsággal rendelkező pártjának, a Párbeszédnek az egyik országgyűlési képviselője, Jámbor András háromszor futott neki a „szállodalánc" szavunk helyes leírásának. Mindháromszor sikertelenül. A baloldali politikusnak nemrég volt olyan Facebook-hozzáaszólása, amelyben 11 (!) helyesírási hibát követett el. Jámbor ezért a „nélkülözhetetlen" tudásért cserébe havi bruttó több mint 1,6 millió forintos ellentételezésben részesül, „magától értetődően" az általunk befizetett adókból – hívja rá fel a figyelmet a Drót.info.
Hangillat
2023. július 14. 21:27
"...ahol nem az erő, hanem a gondolkodás irányít" Ami a Jól szervezett káosz és becsődöl.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!