„A Vajdaság szerb és sosem lesz magyar” – írta egy szerb szurkoló Kerkez Milosnak címezve

2023. szeptember 12. 19:47

Az idei tavasz óta nekünk is lehetőségünk van ilyen formában kiállni nemzetünk igazsága és a határon túli magyarság mellett.

2023. szeptember 12. 19:47
STYLES, Callum; BALOGH Botond; MILOS, Kerkez
Lipták Tamás
Lipták Tamás
A pálya jobboldala

„»A Vajdaság szerb és sosem lesz magyar« – írta egy szerb szurkoló Kerkez Milosnak címezve a Mandiner szerint (link kommentben). A magyar válogatott legközelebb tétmérkőzésen egyébként éppen a szerbek ellen lép majd pályára Budapesten.  Abban már most biztosak lehetünk, hogy a szerb szurkolók a Puskás Aréna vendégszektorában tucatnyi »Kosovo je Srbija« feliratú zászlót tesznek majd ki, de valószínűleg azzal sem lövök mellé, ha feltételezem, hogy 

Délvidék kapcsán is megfogalmaznak majd egy-két üzenetet.  

Nincs ezzel végülis baj, a lelátón állnak ki nemzetük valós vagy vélt igaza mellett ezeknek a zászlóknak a segítségével. Az idei tavasz óta nekünk is lehetőségünk van ilyen formában kiállni nemzetünk igazsága és a határon túli magyarság mellett. Éljünk ezzel a lehetőséggel, akár éppen Szerbia ellen is!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI /Czeglédi Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2023. szeptember 15. 09:07
Szerbia most is magyar csak bitoroljátok. Ha látna a szerb vissza felé 500 évet tudná, hogy a szent korona országa, annélkül megette volna török, előtte meg Bizánc. Koppány nélkül nem létezne se a szerb se a horvát.
Töki
2023. szeptember 13. 15:59
A Szerbek nem 1 észlények. Nem hiába az északi és a déli rész között óriási a különbség. A vajdaság mindig is magyar volt. Pont!
Professore
2023. szeptember 13. 15:07
A Puskás arénába 60ezer ember fér be. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar szurkolók a 12. csapattag. Kockáztatni bármilyen transzparenssel, skandálással vagy balhéval egy újabb zárt kapus büntetést "valós vagy vélt igazunk" hangoztatása érdekében, szerintem, Rossiék elárulása. Aztán majd háboroghatunk a stadion mellett, meg otthon a fotelből. Nem csodálkoznék, ha a román-koszovói meccsen történtek miatt keleti szomszédaink is kapnának egy nem nyilvános edzőmeccset az UEFA-tól.
toro
2023. szeptember 13. 12:48
Értem én a nagy barátságot most a szerbekkel, korábban a horvátokkal..... De azért a Balkán az Balkán.... nem szabad elfelejteni. Haverkodjunk nyugodtan, amíg az érdekünkben áll. De annál többet egy percig sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!