Nagy csodálója vagyok Magyarországnak – így áradozik hazánkról a holland parlamenti képviselő

2023. szeptember 10. 20:26

„Magyarország az élen jár!”

2023. szeptember 10. 20:26

„Nagyon felvillanyoz, hogy itt lehetek Magyarországon, mert évek óta nagy csodálója vagyok az országotoknak” – mondta az Ultrahang vasárnapi műsorában  Thierry Baudet. A holland országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, nálunk még sokan nem tudják, de mostanában Magyarország az egyik kedvenc úticélja a hollandoknak, ennek oka pedig, hogy Hollandiában hatalmas a bevándorlás, az Európai Unió különböző kontrolljai, beleértve az euróval, „ami egy katasztrófa”, a woke, az LMBTQ-agenda, erre pedig – mutatott rá – a hollandok nemet mondanak. „Magyarország az élen jár”, fogalmazott a holland képviselő. 

Azt javasolta, az antiglobalistáknak szövetséget kell kötniük. A Fórum a Demokráciáért nevű konzervatív párt alapítója szerint 

Európában összeomlóban van az az irány, amelyet az unió az ukrajnai háborúval kapcsolatban választott, az ugyanis teljes katasztrófát jelent a kontinens számára. 

Ezt a háborút a NATO provokálta ki az amerikai ipar nyomására, hangsúlyozta, majd hozzátette: „a katonai komplexum úgy gondolta, »Most rajtunk a sor, indítsunk el egy háborút és akkor mi is fogunk egy kis pénzt keresni!«”. Thierry Baudet szerint ukránok százezrei értelmetlenül veszítik el életüket, ezért vissza kellene ülni a tárgyalóasztalhoz és meg kellene egyezni az ukránokkal, az oroszokkal és az európai nemzetekkel, mert a mostani helyzet valójában senkinek sem jó. 

Hülyeségnek és felháborítónak tartja, hogy ha valaki békepárti álláspontot fogalmaz meg, azt rögtön orosz kémnek, fasisztának bélyegzik. „Ez a kontinens már nem gondolkozik, a politikusaink agyhalottak” – tette hozzá. 

Újra Magyarországról szólva úgy fogalmazott, azt szereti Orbán Viktor miniszterelnökben, hogy ő a következő és az azt követő generációra is gondol. „A mi miniszterelnökünknek nincs gyereke és volt egyszer egy vita a parlamentben (a holland parlamentben – a szerk.), amiben kiderült, hogy soha életében nem volt szexuális kapcsolata senkivel” – utalt a leköszönő Mark Rutte kormányfőre, majd kifejtette: Rutte egy olyan ember, aki elszakadt a valóságtól és az emberi tapasztalatoktól. 

Baudet szerint ezért volt olyan szélsőséges Rutte politikája, ráadásul 

a liberalizmus egy olyan ideológia, ami a semmiből jön, míg ami Magyarországon történik, az az a fajta politika, amit mi is javaslunk és az emberek tapasztalatain alapul”. 

Eközben Hollandiában „lehetetlen benzint venni, az emberek nem tudnak házat venni, szinte lehetetlen családot alapítani, ami a családpolitika következménye”, sorolta Baudet. Hozzátette: ott vannak még a transzérzékenyítő programok, amelyeken a gyerekeknek kötelezővé teszik a részvételt, ráadásul

az egész ország nyög a szankciók súlya alatt, ami be kellett vezetnünk Oroszországgal szemben”. 

A teljes beszélgetést itt hallgathatja meg: 

Nyitókép: Facebook, Thierry Baudet hivatalos oldala

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2023. szeptember 11. 14:13
"soha életében nem volt szexuális kapcsolata senkivel" Ha ez igaz, az nagyon durva.
Tothdenes
2023. szeptember 11. 11:16
Mégis túlnyomó többsége az EU parlamentnek a Rutte félék ből áll. Úgy látszik Hollandiában is nekik áll a zászló, hiszen megszavazzák őket.
Ergit
2023. szeptember 11. 10:56
Sokkal egyszerűbb lett volna, ha szerzetesnek áll Rutte! De így rajtunk vezeti le a feszültségét!
Ergit
2023. szeptember 11. 10:44
Hollandia már egy jó ideje szabados ország, közösség. Ebből egyenesen ez fejlődött ki, WOKE, LMBTQ VALAMIK. Most vagy felnőtt végre az a szabados nemzedék, vagy nem is voltak olyan sokan, de ha kevesen voltak, kik szavazták meg azokat, akik beengedték a WOKE-t meg az LMBTQ szörnyűségeket? Valami nem stimmel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!