Puzsér bejelentette, indul-e jövőre főpolgármesternek

2023. szeptember 07. 17:46

A médiaszemélyiség őszintén beszélt jövőben terveiről.

2023. szeptember 07. 17:46
null

A Magyar Hang Kompország című műsorának volt vendége Puzsér Róbert, aki először beszélt arról, indul-e a jövő évi önkormányzati választásokon. Mint ismert, az újságíró legutóbb indult a főpolgármester posztért, összesen harmincezer szavazatot kapott, mely a voksok 4,46 százaléka volt. 

Arra a kérdésre, hogy jövőre miért nem méretteti meg magát, azt mondta:

nem fogok elindulni a főpolgármester–választáson, más terveim vannak.

Bár politikai karrierje nem volt sikeres, mégis úgy látja, hogy a célját elérte az üzenetei által. Úgy gondolja, nem változtatna Budapest és a fővárosiak helyzetén, ha elérni pár százalékot a választáson. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. szeptember 08. 05:13
Puzsér egy beszélőgép. Bármiért és barmi ellen beszél. Szereti a saját hangját, ennyi. Ezt általában 18-24 éves kor között kinövi az ember és hasznos életet kezd élni…
blackorion93
2023. szeptember 08. 00:14
Nektek nagyon bassza az agyatok Puzsér. :D Van egy vehemens személyisége, de azért ő egy olyan ember (a nagyon kevés közül), aki nem mond ellen magának egy évben ötször :D És tud nyilvánosan elnézést kérni vagy korrigálni. Idei tusványosi beszédét érdemes megnéznetek, 4 fideszes alig bírt el vele :DXD
Kanmacska
2023. szeptember 07. 20:38
Büdös kommunista vagy te Puzsér, beszélhetsz akármit!
basti64
2023. szeptember 07. 20:32
De segített 2019-ben Karácsonynak, hogy annyi szavazatot elvegyen Tarlóstól, hogy a külföldiek szavazataival kijöjjön a gyözelem. Ezt nyögjük most mindannyian Budapesten!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!