Bagdy Emőke fia haláláról: „Megsemmisültem”

2023. október 25. 05:43

A magyar sztárpszichológus szerint a gyilkos nem először ölt embert, és súlyos indulatkezelési zavarai vannak.

2023. október 25. 05:43

A Mandiner beszámolt róla, hogy több késszúrással megölték Bagdy Emőke fiát Amerikában. Az elkövető egy 18 éves afroamerikai férfi, aki két hete volt szabadlábon.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar sztárpszichológus a történtek után a Blikknek nyilatkozott.

Igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra”

– fogalmazott Bagdy.

Kifejtette: „Amit olvastunk mi is a kinti lapokban, azok értelmetlenségek. A lányom, Zsolt ikertestvére és a vejem kint van Arizónában, még nagy erőkkel zajlik a nyomozás. Az amerikai jogok szerint az áldozat hozzátartozói minden dokumentumot, hanganyagot megismerhetnek, így a boncjelentéstől a tanúvallomásokig mindent. Ezért biztos forrásból mondhatom, semmi nem igaz abból, amit a sajtó leírt. A fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember.”

Jackson 2 hete volt próbaidőn szabadlábon, egy reintegrációs program keretében.

Egész gyermekkorát intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltötte, így nyilván a tettestársai is, akik között nagykorú (21 év feletti) értelmi szerző is volt. Jaksont elfogták és a társai védelmében hamis vallomást tett, hiszen fiatalkorú és kevesebb vesztenivalója lehet. Hirtelen felindulásra való hivatkozását el sem fogadták, hiszen úgynevezett secondary murderrel vádolják, azaz nem indulat-bűncselekménnyel. Nem először ölt embert, és súlyos indulatkezelési zavarai vannak. Nagy erőkkel folyik a nyomozás, ezért a sajtó csak fantáziálni tud, illetve az elkövetők köréből dezinformálják. Kérem a jóérzésű embereket, ne zaklassák a családomat és engem a jövőben média hírekkel és fölösleges levelekkel!” – nyilatkozta a népszerű klinikai pszichológus.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Krupincza Mariann

Mandiner

Idézőjel

Miközben próbálok felocsúdni, újra és újra Emőke egyik nagyszerű előadása idéződik fel bennem.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. október 25. 10:34
"chief Bromden okt. 25. 08:37 Nagyon időszerű lenne, ha a társadalom a sarkára állna és befejezné a "jóemberkedést". Eltűri, eltartja a láthatóan bűnözésre berendezkedett fazonokat, családokat." Csak nem a magyarországi czigánybűnözőkről beszélsz?
lájkbajnok
2023. október 25. 10:17
Miért Amerikában élt?
Ebihal
2023. október 25. 09:26
Nyugodjék békében! Avoid the 'groid. Rasszistálkodni kell és elkerülni a feketéket, amennyire csak lehet. Akármilyen rendes egy fekete, a rokonságáról nem tudsz semmit.
Ekrü
2023. október 25. 09:22
oberon-0 2023. október 25. 08:07 "Mindkét oldalon gyűlölködéssel megfűszerezve, ahogy az lenni szokott."- Ne kenegesd el a sz@rt... Végig olvasva a hozzászólásokat, és itt gyűlölködőket, gusztustalan megjegyzéseket, kizárólag az ellenzéki hozzászólóktól olvasok....2023-ra eljutottunk oda, hogy ennyit tud az ellenzék....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!