Orbán=Bűzös – állítja az ország fő neurotikusa

2023. október 31. 12:14

Nézzél már magadra! Te becsmérelsz valakit az alkata miatt, te pocsolyatestű?!

2023. október 31. 12:14
null
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Mozgástér blog

„»Biztosan láttátok a Trónok harcát.« – kezdi Puzsér Róbert végtelen Orbán-fikázását az egyik utolsó Önkényes Mérvadóban a putyini találkozó inkriminált felvételei után. »Ramsey Bolton büszkén vonult fel az egykori Greyjoy herceggel, új nevén Bűzössel, aki már akkor egy kasztrált szolga volt. Ilyen szolgái vannak Vlagyimir Putyinnak. Ilyet kasztrált magának. De nem szlávból, mint Vucsics Szerbiában, hanem nyugati keresztényből kasztrált szolgát magának a Kreml ura, íme!«

És ez csak a műsor legeleje! Gyönyörű untermanként asszisztál a véget nem érő Trónok harca-analógiához Magyar Dávid és Horváth Oszkár, próbálják a főnököt segíteni, még ügyesebbet próbálnak mondani, még szellemesebbek akarnak lenni, de mindez csak ahhoz kell, hogy egyre magasabbra emeljék a vérfürdőben triumfáló főhőst, Puzsért, hogy aztán az ország elsőszámú polihisztora, reneszánsz embere és kritikusa még szívesebben jöjjön el az újabb és újabb adásokra. Igazi nemzetközi hentelés ez, kérem! Egy Magyar és egy Horvát(h) jeleskedik abban, hogy a miniszterelnök kasztrálása, amit állítólag Putyin maga végzett puszta kézzel, ország-világ előtt ismertté váljon, és Puzsér, vagyis ezen a ponton már Putyér mennybe menjen. Dávidnak és Oszinak vannak kifejezetten jó pillanatai is egyébként más műsorokban, szívesen ülök le velük általában beszélgetni, vitázni, de Putyér az az ember, akivel azt hiszem, soha nem tudnék zöldágra vergődni. Egy beteg elme, egy szánalmas pojáca.

Magyar Dávidban legalább volt annyi, hogy bevallotta, »összefosná« magát Putyin előtt, amit Putyér kaján kacagással nyugtázott, majd azzal reflektált Magyarra, hogy »de te nem vagy Magyarország teljhatalmú ura«. Majd jött egy kis bodyshaming, ugyanis Orbánt Putyin lábtartójának kezdték a srácok aposztrofálni, amire kitesizett testalkatú Róbert azt tudta rátromfolni, hogy »kipárnázott« miniszterelnöke van Putyinnak. Ugye, mindenki érti? Orbán dagadt! De biztos, hogy mindenki érti?? Teljes kontextusában mindenki érti, hogy kinek a szájából hangzott el ez a testszégyenítés? A dagadt Puzsér Róbert szájából. Mondhatná most a blog alapítója vagy szerkesztője, hogy »Krisztián, ezt nem kéne, ez erős, mi nem vagyunk ilyenek!« És valóban ennyire nem vagyunk ilyenek. De hol húzzuk meg a határt? Hol legyen az a pont, amikor azt kell nekünk is, eggyel józanabb, egyel kulturáltabb jobboldaliaknak mondani végre, hogy elmész te a pics@ba?! Nézzél már magadra! Te becsmérelsz valakit az alkata miatt, te pocsolyatestű?!”

Nyitókép: Baksa Róbert

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. november 28. 18:19
Amikor Putyin leültette legutóbb az asztal végéhez Orbánt, az asztal rendkívüli hosszúságát sem lehetett nem észreveni, se felmérni mert valójában annak az asztalnak a Kremlben a sarkavége valójában Szibériában volt már. "AZ ANTIKOMMUNIZMUS A SÖPREDÉK VALLÁSA" /tartarossz.blogspot.com/
Héja
2023. november 28. 10:35
Puzsér, Freund, Gelencsér, Gyurcsány, stb.... Szánalmas exhibicionista bolondok. Az ilyeneket pár száz éve vásárban mutogatták. Akkoriban a gazdáikat fizették, most őket és a stábjukat.
Dixtroy
2023. november 03. 09:44
De egyáltalán ki nézi, hogy pucér ropi miket hord össze? Már évek óta nincsen semmi értelmes a mondókájában.
nnjohn
2023. november 01. 15:09
De remélem, ugyanebben a műsorban egyik szájából sem hangzott el egyetlen egyszer sem, hogy micsoda DIKTATÚRA ez... Mert qrvára disszonánsz lett volna, olyan kontraproduktív, hogy még a SAS kabaré is csak egy gyermeteg ovis fingóverseny lett volna mellette....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!