Nagyon jó hírt kaptak a nyugdíjasok

2023. december 26. 12:38

Januártól jöhet az emelt nyugdíj.

2023. december 26. 12:38

A tenyek.hu arról ír, hogy 

nyugdíjemeléssel kezdődik az év, ezt követően februárban pedig érkezik az emelt összegű 13. havi nyugdíj. 

A kormány Facebook-oldalára feltöltött videóból kiderül, hogy 

a nyugdíjasok 2023-ban 18,5 százalékos nyugdíjemelést kaptak. 

Az emelés mintegy 2,5 millió embert érint, tudjuk meg.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. december 27. 13:12
Szenzáció!!!!!! Az év szenzációja!!!! 50%-os élelmiszer infláció mellett, 6 %-os nyugdíj emelés!!! Szenzáció!!!!! Ébresztő cigány barmai!!!!!!!
2023. december 26. 21:20 Szerkesztve
Szeretettel küldik az adó- és járulékfizetők. Akik éves szinten reálbér csökkenést szenvedtek. És akik ahhoz, hogy nyugdíjat kapjanak majd, sokkal több évet kell dolgozzanak, azt is nagyobb munkaintenzitással, nagyobb teljesítménnyel, mint a mai nyugdíjasok. Ráadásul mi kisebb nyugdíjra számíthatunk, mint a mai nyugdíjasok, kb mintha most megfeleznék a nyugdíjakat.
Globalfake
2023. december 26. 21:17 Szerkesztve
nem tudom ismeritek-e a nyugdíjas-paradoxont amit annyit tesz, hogy minél jobban ki van nyalva a picsájuk annál jobban köpködik a kormányt? Na ezért kellen befejezni a pénz beléjük öntését, mert ugyis az unokánál landol...
galancza-2
2023. december 26. 19:47
A választásokon résztvevő nyuggerek legalább 45%-a a Fidesz ellen szavaz,és sokan nem szavaznak.Tehát a nyuggyerek többsége nem érdemel egy kurva fillért sem. Én nem irigylem a nyugdijemeléseket, ny,prémiumokat,ny.jutalmakat,13. havi nyugdíjat ,de azt felháborítónak tartom hogy a dolgozó nyuggerek 30%-kal több fizetést kapnak az ugyanolyan munkakörben dolgozó nem nyuggereknél. Ráadásul a dolgozó nyuggerek többsége beképzelt,szemét patkány.Csak a több fizetést akarják, de dolgozni nem akarnak,illetve csak azt amihez kedvük van, és elvárják hogy a nem nyugger munkatársak dolgozzanak helyettük is. Minden nyuggert figyelembe véve az 55%-uk gennyes csőcselék,és soha sem fognak a Fideszre szavazni.Akkor sem ha havi 10 millió forintot kapnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!