Eltemették Bagdy Emőke gyermekét

2024. január 09. 08:10

Az elismert klinikai szakpszichológus gyermekét kedden helyezték örök nyugalomra.

2024. január 09. 08:10
null

A Blikk értesülése szerint szűk családi körben, egy plüssfigurával helyezték örök nyugalomra Bagdy Emőke fiát, akit október végén meggyilkoltak az Egyesült Államokban. Az elismert klinikai szakpszichológus gyermekét Magyarországon temették el.

Ezt is ajánljuk a témában

A január 2-án tartott temetésről Császár Zsolt ikertestvére, dr. Császár-Nagy Noémi adott hírt közösségi oldalán, aki hozzátette, hogy Zsolt hamvai mellé helyezték az „Egér a Marson” című mese címszereplőjének plüss figuráját. A gyermekkorukban szeretett rajzfilmet Magyarországon 1976-ban sugározták, amikor 6-7 évesek voltak.

Ezzel a kis állatkával együtt került az urnája a földbe, így mindig érzi fizikailag is, hogy mellette vagyok. Sosem volt egyedül, és ezután sem lesz. Természetesen lélekben mindig együtt leszünk! Nyugodjál békében, édes Gombóc! Szeretlek: Egér (Noémi)

– írta a közösségi oldalán dr. Császár-Nagy Noémi. A temetés után, szintén zárt körben egy búcsú istentiszteletet tartottak a pesterzsébeti református templomban, ahova a család közeli barátok és ismerősöket hívott meg.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ninini
2024. január 09. 19:15
Legyen neki a hite szerint.
kombinator-0
2024. január 09. 18:57
gyermek temetésénél szörnyűbb nincs ... a sok baromnak ...
Szutykok
2024. január 09. 11:43
Rosszul elsült kábszeres üzlet....
EX_Terminator
2024. január 09. 11:14
TI VAGYTOK AZ A KUTYA, AKI FOLYTON FOLYVÁST UGAT, DE AKÁRMIT IS TEGYEN SOHA NEM LESZ MEGHALLGATVA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!