Kit érdekel, hogy csoportosan, viperákkal támadtak emberekre?

2024. február 05. 20:40

Csak Ő, „A Tanárnő” ne legyen fogoly egy diktatúrában, Észak-Koreát idéző, „embertelen” körülmények között.

2024. február 05. 20:40
null
Lipták Tamás
Lipták Tamás
Telegram

„Az ember azt gondolná, hogy az internet elterjedésével, valamint az egyéb, az információ áramlást felgyorsító eszközökkel a kezünkben már sok újat nem lehet mondani az átlag hírfogyasztónak. Mint azonban láthatjuk, ez mégsincs így.

Olaszország népe ugyanis egy szép januári reggelen arra ébredt, hogy egy olasz állampolgárt, egy nőt, sőt, »A Tanárnőt« egy nem is olyan távoli, fasiszta diktatúrában tartják fogva. Mindezt »embertelen«, észak-koreai körülmények között.

A fogvatartás hírére aztán forgatócsoportok, média munkatársak kerekedtek fel Itália szerte, hogy Budapestre utazva tájékoztassák az otthoniakat. Pórázon, kutyaként vezetett »A Tanárnőről«, aki tizenegy hónapja kénytelen elviselni a borzasztó körülményeket, és jelen állás szerint ugyanennyit kell majd fogságban töltenie, csak éppen években mérve.

A modernkori krónikások, az olasz (tehát nyugati, szabad stb) sajtótermékek és hírműsorok beszámolóiból egyetlen dolog marad ki rendre,

az pedig »A Tanárnő« által is elkövetett cselekmény taglalása. Tisztelet a kivételeknek, mint mindig.

Ugyan, hát kit érdekel, hogy csoportosan, viperákkal és más, az élet kioltására alkalmas eszközökkel támadtak emberekre? Ráadásul »nácikra«, azt meg lehet, nem? Csak Ő, »A Tanárnő« ne legyen fogoly egy diktatúrában, Észak-Koreát idéző, »embertelen« körülmények között.”

***

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2024. február 08. 16:05 Szerkesztve
Az olasz sajtósoknak azért van humoruk - Ilaria Salis fogvatartási körülményeit dr. Hannibal Lecteréhez hasonlították :D
ProletarFC
2024. február 08. 16:02
Nem kutyának nevezik azt a pórázt, hanem medvének, mivel az egy kéz-lábbilincs és a kézbilincs is egy derék övhöz van kötve. Azért nevezik medvének, mert a mutatványosok medvéiket tartották így láncon. Az olaszokat már tájékoztattam erről,m hogy ezt itt magyarországon medvének nevezik, orso!
Öreg Palóc
2024. február 06. 12:03
Minden ide érkező külföldi sajtósnak fel kell tenni kamerák előtt a kérdést ??!! : " - Ön egyetértene azzal ha magyar szélsőségesek, az ön országába utaznának, és arcukat eltakarva, csoportosan, a nyílt utcán megtámadnának embereket és súlyosan bántalmaznák őket ??!! " - aztán válaszoljanak ! Bele a kamerába! Aztán mehetnek tudósítani !!
Krupp Skya
2024. február 06. 10:18
"bodrigyuri 2024. február 05. 21:09 A pedocsávó bűntársának a kegyelmi kérvénye kati előtt átment jucus kezén és nem akadályozta meg." Bodrigyuri helyedre! Az ÁVH-s kutyaólba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!