Keresztény kormányunknál senki sem ért jobban a húsvéti áhítat megalapozásához, nagycsütörtökön rabosították Iványi Gábort

2024. március 30. 13:35

Érdeklődéssel várom, mivel állnak elő Nagyszombaton.

2024. március 30. 13:35
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Facebook

„Az az egy biztos, hogy keresztény kormányunknál senki sem ért jobban a húsvéti áhítat megalapozásához. Nagycsütörtökön gyanúsítottként kihallgatták, rabosították Iványi Gábort. Ahogy ilyenkor kell, ujjlenyomatot és DNS-mintát vettek tőle, a fal elé állítva lefotózták. Ha már húsvét, ki mást, mint egy lelkészt, egy egyház vezetőjét. (Ha lúd, legyen kövér.) Egy nappal az ú.n. »bűncselekmény« elévülési határidejének lejárta előtt. Kivárták, hogy a rabosítás a nagyhétre essék. Micsoda véletlen, éppen arra a napra, amikor -persze nem gyanúsítottként- Varga Juditnak is be kellett mennie tanúskodni az ügyészségre. 

Egy-egy, így igazságos. 

Illetve nem is egy-egy, ugyanaznap hallgatták ki Iványi mellett Gurmai Zitát, Herényi Károlyt, és az ügy egyéb gyanúsítottait. Gondolom, az érintett újságírók később következnek. Nagypénteken jött a hír: előző este Semjén Zsolt -bizonyára Isten szent nevében-. beadta a mini Dubajról szóló törvényjavaslatot. Érdeklődéssel várom, mivel állnak elő Nagyszombaton.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 298 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­g­ö­­­s­­ ­­l­á­n­­y­o­­k­ ­v­á­­­r­­­n­­a­­k­­­ ­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Krupp Skya
2024. április 03. 07:04
Szerintem ildikó már nem tud ilyen cikkeket írni a Népszava a neve alatt adja ki ezeket a hörgéseket, hogy vigaszt nyújtsanak a bukott ÁVH-soknak. A cikk eszmeri mondavalója : ELVTÁRSAK MÁR CSAK EGY KICSIT KELL VÁRNOTOK ÉS NEKTEK IS JÓ LESZ A NEM LESZ GÁZ ÁREMELÉS!
Krupp Skya
2024. április 01. 07:18 Szerkesztve
Remélem ti Mindszenti bíborost hétköznap rabosítottátok tekintettel az ÁVH-tok keresztényi könyörületére. Bemegy Apró Antal a munka helyére az ÁVH-hoz, megkérdezi Donáth Ferenc ÁVH-s ezredest aNNus néni nagyapját. -Donát elvtárs áldoztatok már? -Igen, Apró elvtárs, Rajk Lászlót, Nagy Imrét, Mansfeld Pétert.
Krupp Skya
2024. április 01. 07:15
Bazd meg Ildi néni! Ti meg Jézust pont nagy pénteken végeztétek ki, ha csak egy hónapot vártok, mondjuk május elsején a munkás mozgalom nagy ünnepén akasztjátok fel akkor most együtt ünnepelhetnétek a kettőt és akkor most minden mellékzönge nélkül lehetett volna rabosítani az adócsalót. A Bibliában benne van: Add meg a császárnak ami a császáré, a királynak meg ami a királyé. Ez a tétel pont az adózásra vonatkozik, ha ez a faszkalap a Marx, Engelx, Hitler összes helyett a Bibliát olvasgatta volna nem jut ide. További kellemes vertyogást és MSZP rombolást kívánok! Kell még valamit mondanom Ildikó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!