Nem igazolódott be a baloldal félelme, nem vezénylik át a tanárokat tömegesen

2024. március 22. 14:46

Nem dőlt össze az oktatás az új státusztörvénytől.

2024. március 22. 14:46

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Két és fél hónappal a státusztörvény hatályabalépése után még nem került sor a pedagógusok új szabályok szerinti átvezénylésre – tájékoztatta a Klebelsberg Központ az Indexet. Ismeretes, az új törvény elfogadása idején több pedagógustüntetést is szerveztek, sőt arról is szó volt, hogy még az EU is beleszólna abba, hogy mit tartalmazzon az új szabályozás.

Úgy tűnik, hogy megalapozatlan volt az akkori tüntetők azon félelme, hogy a tanárokat az új törvény értelmében tömegesen fogják egyik helyről a másikra átvezényelni.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­­á­n­­y­­­o­­k­­­ ­v­á­­­r­­­n­­­a­­­k­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
letsgobrandon-2
2024. március 22. 16:47
..........a gulág meg üres
KILÓ
2024. március 22. 15:17
Nem félelem volt, hanem ótvar hazudozás.
Patika
2024. március 22. 15:14
A pedagógus életpálya-modell szétszakosítgatott feltételrendszerte kizárja az ilyesmit. Nincs átjárás a szakirányú feltételek között. Pl. Biolóügus nem taníthat ha nincs tanári szakképesítettsége. De, pszichológius sem lehet más csak iskolára szakosodott. stb. Csak Pintér uram lehet olajmaffiafőnökből avanzsált rendőr-tanár miniszter.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!