Vitézy Dávid LMP-s támogatása csak álca, a Fidesz áll a háttérben

2024. március 25. 11:28

Tetszik, nem tetszik, soha nem moshatja le magáról fideszes múltját.

2024. március 25. 11:28
Rónai Sándor, Gyurcsány Ferenc, Nemes Gábor
Nemes Gábor
Nemes Gábor
Nyugati Fény

Nyitókép forrása: Facebook

„Ugyan most még nem a Fidesz jelöltje, de tetszik, nem tetszik, soha nem moshatja le magáról fideszes múltját. Hiába akarja ezt a látszatot fenntartani, ez irányú elkötelezettségét nem tudja a szőnyeg alá seperni. Persze, nem biz semmit a véletlenre, hiszen nem elég neki az LMP jelölése; biztos, ami biztos saját nevével kampányol. Ez is mutatja öntörvényű, együttműködésben nem érdekelt magatartását.

Ebben hasonlítanak egymásra Lázár Jánossal, ami nem vetít előre sok jót Budapest szempontjából. Azt semmiképp sem, hogy amennyiben Vitézy főpolgármester lenne, akkor ömlene a pénz a fővárosra. Ez az irány csak a jól bevált fideszes gyakorlatot erősíti meg, mindent besöpörni a hatalmuk alá. Pénz akkor sem lesz, azonban további megszorítások, pénzelvonások annál inkább, ami persze szintén a jobboldal módszere.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Majdmegmondom
2024. március 26. 07:13
Hááát ezen besírtam!!! Szakadok a röhögéstől! Ilyen sötét, középkori, gyermeteg írás... És azt mondja, hogy Nyugati fény.... Ez qrva jó!!! Miért nem Univerzum csillaga, vagy a királyok tudósa, esetleg a Galaxis titkának egyetlen tudója... Naggggyon nagy név ez egy olyan újságnak, ami butábban fogalmaz, hiúbb ábrándokat kerget, mint anno a Dörmögő Dömötör, vagy a Kisdobos. A Pajtást azért nem mondom, mert az már a nevében is túlszárnyal benneteket... Háááát, könnyezem... nyugati fény... ovis banda...
bokrosbirka
2024. március 25. 20:51
Ti ott a közel-kelet fényénél lemoshatjátok kommunista multatokat, libsi férgek?
cicologus
2024. március 25. 20:43
3 hülye.3 hülye!!!!!!!!
dios1968
2024. március 25. 20:27
Na persze! De csak azért mert meg szünnének a kifizető helyeitek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!