Az ünnepeket vidéken töltöttem és találkoztam a „tesztalanyaimmal”

2024. április 05. 08:55

Vidéki, alacsonyabb iskolázottságú kormánymédiát fogyasztók ők, akikhez az internet nem jut el, házuk előtt gyakoriak az óriásplakátok.

2024. április 05. 08:55
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Az ünnepeket vidéken töltöttem és találkoztam azokkal a tesztalanyaimmal, akiken a fideszes propaganda hatásait mérem. Vidéki, de városban élő, alacsonyabb iskolázottságú, alapvetően kormánymédiát fogyasztók, akikhez az internet nem jut el, max. az RTL, házuk előtt gyakoriak az óriásplakátok. A Varga-Magyar ex-házaspár csúcsra járatott sztorija kapcsán a véleményük egységes és egyértelmű volt: Judit a szegény, szerencsétlen, bán*talmazott nő és Péter az agresszív, durva, kegyetlen bán*talmazó. És mindezt úgy, hogy a Hajdúval készült riportot végig sem nézték, csak az előzetes beharangozókat, amikre már eddig is milliárdokat költhettek, mert minden csatornán ez folyik orrba- szájba. És át is megy. Minden kétséget kizáróan.

Vagyis most Magyar színre lépése rendkívül jót tesz a bukott igazságügyi miniszternek! Hiszen a ped0fil bűnözőt védő és ezzel a gyermekek bán*talmazását hosszú évekig lehetővé, sőt biztonságossá tevő K. Endrének adott kegyelmi kérelem ellenjegyzője helyett most Varga Juditból lett a könnyes szemű bán*talmazott asszony, aki pedig minden este főzött drága férjére, sőt zsíros pozíciókát adott neki, ahol munka nélkül élvezhette a jólétet. Vagyis a rogáni propaganda megfordította a szerepeket: Varga nem tettes többé, hanem áldozat! Aki érdemes a nép együttérzésére és szánalmára. Miközben a bicskei gyermekekről már régen megfeledkezett a nagyérdemű!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 309 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­g­­ö­­s­­ ­­l­­­á­­n­y­­o­­k­­ ­­v­á­­­r­­n­­­a­k­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Ninini
2024. április 15. 20:46
Megint helyben vagyunk. Ennyire hülyék ingyen nem lehettek, hogy megint a petróleumlámpás vidékkel kampányoltok. De tényleg. Azt hiszed, hogy ezt a böffenetedet nem fogják vidéken olvasni, te setét gyalog?
Valodi
2024. április 08. 15:07
galoeva 17:30 "fizettek a gazdáknak, hogy vágják le a teheneket, számolják fel a családi gazdaságokat" Ne szólj bele olyasmibe, amiről fogalmad sincs! Ezt szabotálta el a fidesz: "Olyan sokrétű mezőgazdaság, környezet- és tájgazdálkodás megteremtése a cél, amely úgy állít elő értékes, a természetet a lehető legkevésbé terhelő, egészséges és biztonságos élelmiszereket, valamint helyi energiákat és különféle nyersanyagokat, hogy közben megőrzi talajainkat, ivóvízkészleteinket, az élővilágot, természeti értékeinket. Fenn kell tartani kultúrtájainkat, a települések közösségeit, egyediségükben megnyilvánuló termelési hagyományainkat. Csak egy összetettebb, sok kis- és közepes méretű birtokra épülő, változatos termékszerkezetű mezőgazdaság tud nagyszámú, megélhetést biztosító munkahelyet teremteni, és ezáltal kellő távlatot nyújtani a gazdatársadalom, és utánpótlást a fiatal gazdák számára." (Nemzeti Együttműködés Rendszere, 26. oldal) Vagy 12 éve már bele is szarhatsz bátran!
Nimril
2024. április 07. 14:56
És nem érti, bazmeg, még mindig nem érti ez a szerencsétlen hülye picsa. :D Ebbe a "vidékizésbe" már a vén kommunista "kritikusnő" is jól beleszaladt. Anyád picsáját nincs internet vidéken, te ostoba, ma már egy 30000 Ft-os okostelefonnal is lehet mobilneted. :D De tudom, tévé sincs, az udvarra szarnak stb....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!