Azért gyűlölnek minket, mert sikeresek vagyunk és igazunk van

2024. április 19. 06:38

A sikertelenségnek meg a folyamatos pofára eséseknek az elegye borzalmasan frusztrálttá és gyűlölködővé tette őket.

2024. április 19. 06:38
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

„Annyira engesztelhetetlenül, megveszekedetten gyűlölnek bennünket, illetve sajnálatos módon számos hívük is, hogy semmi olyan cselekedetük nincs, amivel a sajátjaik között zavart keltenének.

Gyűlölnek minket. Gyűlölnek minket azért, mert még mindig a pályán vagyunk, pontosabban a harctéren és 14 éve nem hagyjuk magunkat. Sőt, hovatovább nemcsak nem hagyjuk magunkat, de sikeresek is merészelünk lenni. Pontosan ugyanezért gyűlölnek minket a hazai lerakatban is, nevezzék a bábjukat éppen Karácsonynak, Márki-Zaynak vagy Magyarnak. 

Mert sikertelenek, nem tudnak a megbízóiknak valami kézzelfoghatót szállítani, és a sikertelenségnek meg a folyamatos pofára eséseknek az elegye borzalmasan frusztrálttá és gyűlölködővé tette őket.

Egy dolgot tudunk tenni: folyamatosan küzdeni. Az persze elég fárasztó és felörlő dolog, de nincs más választásunk, mint nyomatni a taposómalomban, ha felül akarunk kerekedni újra és újra. Az utálat nem lesz kisebb, sőt, egyre csak nő, de ez az egyik legkirívóbb jele annak, hogy jól végezzük a munkánkat.

És hamarosan választásokat tartunk. Már alig várom!”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­g­­­ö­­s­­ ­l­­­á­n­y­­o­­­k­­ ­­v­­­á­­r­n­­a­­­k­­­ ­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Skywalker_bp
2024. április 19. 23:32
Azért gyûlölnek benneteket mert gerinctelenek vagytok és kapzsik vagytok. Ez ilyen egyszerû. De most satuban a tökötök. Táncolj Trombitás! Búcsúbuli 💃💃💃💃💃💃
letsgobrandon-2-2
2024. április 19. 13:29
🍓 ️ Elnyomott szakállas kis buzi fideszesek változást és szexet ak­ar­n­­­ak Budapesten, ba­­sz­­d m­­eg ők­­­et 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
solyomtomi-2
2024. április 19. 12:32
És ti miért gyűlölködtök 7/24-ben, mucika?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!