Ezt is megértük: egy ellenzéki képviselő „készen áll egy pártokon átívelő együttműködésre” a Fidesz-KDNP-vel

2024. április 03. 14:48

„Szívesen csatlakozom az előterjesztéshez!” – kommentelte Vajda Zoltán, a Költségvetési Bizottság elnöke Nacsa Lőrinc Facebook-bejegyzését.

2024. április 03. 14:48

Nyitókép: Facebook

Nacsa Lőrinc keddi Facebook-posztjában bejelentette, hogy Hollik Istvánnal együtt benyújtották a gyermekek egészségének megőrzéséről szóló törvényt, amely 

a jövőben megtiltaná energiaitalok eladását a 18 év alattiak számára. 

A bejegyzésre Vajda Zoltán, a Költségvetési Bizottság ellenzéki színekben politizáló elnöke némileg meglepő módon a következőket írta: „Uraim! Ahogy ezt már szóban is megbeszéltük, olyannyira szívügyem a kérdés, hogy kész vagyok pártokon, „oldalakon” átívelő együttműködésre is az érdekében. Szívesen csatlakozom az előterjesztéshez” – írta a képviselő.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­g­­ö­s­ ­l­á­­n­­­y­­­o­k­­­ ­v­á­r­­­n­a­k­­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Bastyaelvtars
2024. április 04. 06:21
fedorn Ne segíts mert faszsagokat beszélsz. En segítek neked: a fidesz egy tucat törvényjavaslatot illetve modosítót megszavaztatott a szoci parlamenttel ellenzékben. Pl azt is - Áder Javaslata volt, - hogy alkotmany és sarkalatos törvényeket mint pl a választási tv ne 2/3-dal hanem az országgyűlés 4/5-ének támogatásával lehessen csak módosítani. És a szocik megszavazták ezt a bő 2/3-os többségük mellett. Ma egy ilyen modositora a fideszben szerinted hány napig röhögnének hangosan?
2istvsn
2024. április 03. 18:35
és ezzel megtette az első lépést a ner felé. megértette mi az.
valerian-0
2024. április 03. 17:13
Magyar péter csodát tett az ellenzékkel :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!