Joe Bident és Soros Györgyöt is meghívták Budapestre

2024. április 03. 20:06

A „Mesterségem címere: guruló dollárok” című élménybeszámolóra kiemelt vendégeket vártunk... – tájékoztatott Szánthó Miklós a CPAC konferenciával kapcsolatban.

2024. április 03. 20:06
null

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/UPI/Bonnis Cash

Mint ismert, idén harmadik alkalommal rendezik meg Magyarországon a legnagyobb nemzetközi konzervatív találkozót, a CPAC konferenciát, amelyen Orbán Viktor is felszólal.

A rendezvényt szervező Alapjogért Központ sok politikai szereplőt felkért már előadónak, akik közül többen vissza is jeleztek, ám voltak olyanok is, akik a központ sajnálatára elutasították felkérésüket. Élménybeszámolóra hívták Soros Györgyöt és Joe Bident. Azért, hogy a női nem is képviseltesse magát Ursula von der Leyen is kapott meghívást a rendezvényre. Mindhárman visszautasították a felkérést.

A „Mesterségem címere: guruló dollárok” című élménybeszámolóra kiemelt vendégeket vártunk... Sajnos nem vállalták a közös haknit

– fogalmazott Facebook-oldalán Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója. Szánthó közleménye szerint a konferencián a meghívottak számára „alapelvárás, hogy ne tévedjenek el a színpadon, így az amerikai elnöknek egyébként sem lenne semmi keresnivalója ott”. Ahogy Soros Györgynek sem, hiszen a CPAC a szuvenerista, nemzeti erők kongresszusa – írta.

 

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­­á­­­n­y­o­­­k­­ ­­­v­­á­r­­n­­­a­k­­­ ­­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
pandalala
2024. április 05. 00:10
:-D
Polaris
2024. április 04. 10:03
"pipa89Polaris 2024. április 04. 08:17 Mocsárszagot árasztasz Ursae Minoris!" Csukd be a szád, akkor nem lesz mocsárszag!
europész
2024. április 04. 04:51
Epet hanynak a balfacanok.A harom meghivott meg berosalt.Megmukkanni nem tudnanak egy ilyen rendezvenyen hiszen az egeszbol nem ertenek semmit.Csak mocskolodni kepesek mint nehany nagypofaju kommentelo kocsmatoltelek. Szanto Miklosra mindent lehet nekik mondeni csak azt nem,hogy fekete seggu mert akkor mar is nyalhatjak feherre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!