Komoly belső válság: felmondott a HVG két vezető munkatársa, többen is átmennének a 444-hez

2024. április 18. 11:34

A portál első emberének egyik legfontosabb jobbkeze lépett le a laptól, sőt, Dezső András is távozhat.

2024. április 18. 11:34
HVG

Nyitókép: HVG

A Media1 több forrásból is úgy értesült, hogy a HVG több vezető munkatársa felmondott, vagy épp kilátásba helyezte a felmondást.

Kiderült ugyanis, hogy távozott a HVG-től Rovó Attila, a HVG belföld rovatának a rovatvezetője, illetve Windisch Judit, aki a Media1 szerint Nagy Iván Zsolt felelős szerkesztő, a portál első emberének egyik legfontosabb jobbkeze volt.

Mindketten a 444-hez igazoltak a Media1 információi szerint.

Sőt mi több, az is felmerült, hogy a Magyar Péter által nemrég lepropagandistázott Dezső András, valamint a korábban említett felelős szerkesztő, Nagy Iván Zsolt is felmondhat.

Ezt is ajánljuk a témában

Szeressen téged a Magyar Péter!

Az ember, akinek egyesítenie kellene a kormány ellenében a nemzetet, eddig csak azzal nem veszett össze, aki nem jött vele szembe. Kohán Mátyás írása.

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­ö­g­­­ö­s­­ ­­l­­á­­­n­­y­­o­­­k­ ­­­v­­á­­­r­n­­a­k­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
barni-a-hegyrol
2024. április 18. 15:43
Az n+1darab nemzetközileg működő neoliberális ngo mögött rendre felsejlik a Soros-klán, mint fő támogató. Ők viszont vérbeli kapitalistaként csak és kizárólag a kiváló minőségben elvégzett munkáért hajlandók fizetni! Lébecolásért, trehány fércmunkáért egy qrva centet sem adnak! Erre a magyarországi neoliberális újságírásnak illett volna már rájönnie! Piacgazdaságban nincs ingyen ebéd, ahogy playboy életmód sincs valós teljesítmény nélkül a Soros-univerzumban. Nem tudom, hogy a HVG munkatársai a kapitalizmus, a teljesítmény, vagy a munka, esetleg a minőség fogalmával nincsenek-e tisztában?
savrena
2024. április 18. 15:40
Megy össze a torta.
Mich99
2024. április 18. 14:45
Mostanra EGY trágyadomb lett a Moslék Média!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!