Magyar Peti a mozgalmának a logóját egy indiai ragasztó gyártó cégtől lopta

2024. április 07. 22:25

Most mit lehet erre mondani?

2024. április 07. 22:25
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

Nyitókép: Facebook

„VÉGEM! Magyar »pszicho« Peti a mozgalmának a logóját egy indiai ragasztó gyártó cégtől lopta. Most mit lehet erre mondani?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 306 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­­ö­g­­­ö­s­­ ­­­l­­á­­n­y­o­­k­­­ ­­­v­­­á­r­­n­a­­k­­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Nemkellnév
2024. április 10. 23:19
"Menczer Magyar Péter barátnőjéről: Remélem, hogy a hölgynek semmi bántódása nem lesz, és a nadrágszíj a nadrágon marad" Ha ez a stílus marad, akkor inkább nem megyek el szavazni. Ez nyilván nem jujdebetojtunkhaver reakciót remél, hanem némi tisztességet, ami a politikai életben már nem csak az ellenzékből vész ki.
Csubszi
2024. április 10. 20:26
Hazug balos kamuzó kommentelők, picsogjatok csak:) MP ugyanaz a szar, csak habbal! Csökött agyatokkal hányszor próbálkoztok még ugyanazzal a hitvány módszerrel, ami ugye a hazudozás, kamuzás?
manitowoc
2024. április 10. 11:06
Bohár, Bohár, hogy "most mit lehet erre mondani"? Például azt , ami az EZERMESTER barkácsmagazin (figyeld a dátumot!) 1996/8 sz. 38. oldalán, alul olvasható: "Zárszóként álljon itt a BLACK & DECKER VERSAPAK hivatalos jelmondata, mely e téren bizonyosan helytálló: A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT!" Nesze link Bohár: https://oldtimer.ezermester.hu/pdf-keresheto/1996/Ezermester%201996-8.pdf Szóval, a Fidesz ELLOPTA a BLACK & DECKER VERSAPAK jelmondatát, és felhasználta. "A jövő elkezdődött - Választási program 2002". Emlékszel, Bohár? http://archiv.fidesz.hu/index.php?Cikk=366 Ráadásul, FIDESZ LOPÁS volt - "A jövő elkezdődött!" plakát KÉPE is kiabáló kisfiúval (ld.: Telefónica Móviles reklám) vagy - a "Nekünk Magyarország az első!" (ld.: "America First"), vagy - a "Hajrá Magyarország" (ld.: Forza Italia") is. Ezektől a fideszes LOPÁSOKTÓL nincs véged, Bohár?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!