Menczer Tamás: Egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort

2024. április 16. 18:21

„Most érkezett meg a rendőrség, és közölte, hogy a konferenciát azonnal be kell fejezni” – írta a közösségi oldalán a fideszes politikus.

2024. április 16. 18:21
null

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„Egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort” – írta Menczer Tamás a Facebook-oldalán.

A brüsszeli eseményekről

„A miniszterelnök felszólalt volna egy konferencián Brüsszelben, de a baloldali polgármester és a szélsőbaloldali, erőszakos, anarchista Antifa fenyegetése, nyomása miatt az első két helyszín lemondta a rendezvényt. A konferencia a harmadik helyszínen elkezdődött,

de most megérkezett a rendőrség, és közölte, hogy a konferenciát azonnal be kell fejezni”

– foglalta össze röviden a keddi eseményeket a politikus.

Nem biztosítják a rendezvényt, hanem bezárják. Éljen a brüsszeli demokrácia!”

– írta szarkasztikusan Menczer Tamás.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­g­ö­­s­­­ ­l­­á­n­­y­­­o­­­k­­­ ­v­á­­­r­­­n­­a­­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. április 17. 07:21
Hagyni kell beszélni a csüngőhasút… Borzadjon a civilizált világ…😉
2024. április 16. 22:21 Szerkesztve
Most megy a német ARD TV egy ujabb Magyarországot lejárato müsor, amit még március 15-én forgattak Budapesten a nemet bevándorlok között. Éppen jokor most össze lehet hasonlitani a Brüsszelben történtekkel. Ég és föld. De ezt egy libsi firkász soha nem értheti meg. Bezzeg a HVG foszerkije az elmagyarázza. Szerinte minden Magyarországra telepedett német fasiszta és egy Bearth nevü félig svájci emberke szervezi öket egy szélsöjobboldali csoportba. Egy hölgy elmagyrázza az ARD barmának, hogy a patriotizmus nem szelsöjobboldal, és ami hiányzott neki németföldön azt Magyarországon megtalálta. Szolás- szabadságot és szabad , migráns mentes életet. Most megkérdezhetik a magyar szovivök vagy Peti a német nagykövetet meg az ARD- t, hogy akkor a brüsszeli polgármester kommunista (az) ráadásul migráns poronty es vajon milyen jogon korlátoz egy konferenciát? . És nem Bearth szervez hálozatot, hanem a kommunisták szerte a világban.
Tommaso
2024. április 16. 21:18
Menczer Tamás: Egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort Ekkora seggnyalás még a FIDESZ-ben is ritka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!