Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A Kutyapárt színeiben indul a Deutsch Tamást korábban lezsidózó volt szocialista képviselő

2024. május 16. 07:55

A politikus a XII. kerület egyik körzetében méretteti meg magát egyéniben.

2024. május 16. 07:55

Nyitókép: valasztas.hu

A valasztas.hu adatai szerint a Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltjeként akar visszatérni a politikába Pásztor Tibor, az MSZP egykori V. kerületi frakcióvezetője, 

aki még 2006-ban ledíszzsidózta a fideszes Deutsch Tamást.

Pásztor a 2006-os választáson a szocialisták fővárosi listáján szerepelt volna, de a Deutschra vonatkozó blogbejegyzése miatt kénytelen volt lemondani a jelöltségről. Pásztor az Index akkori cikke szerint a miniszterelnök Gyurcsány Ferenc új programját hirdető szlogent kritizálva azt írta, hogy „Nem volt ez más, mint egy magasra földobott, szépen csavart labda, amit a Fidesz kettes számú díszzsidója nagy svunggal ütött le."

Pásztor bejegyzését egyébként Rogán Antal leplezte le, aki ennek kapcsán kérdést intézett az akkori miniszterelnökhöz, hogy az MSZP-ben mennyire elfogadott a kódolatlan zsidózás?

Pásztor sértődötten távozott a közéletből, internetes oldalán azt írta, hogy őt antiszemitizmussal vádolni képtelenség, sőt Rogán Antal részéről „mérhetetlen képmutatás”, mert a Fidesz kampányfőnöke „koalíciót kötött a kirekesztést és megbélyegzést hirdető” MIÉP-pel és Jobbikkal.  

De Pásztor neve a korábbi belvárosi ingatlanmutyiban is előkerült, 

az Átlátszó akkori cikke szerint az önkormányzat által privatizált több száz ingatlan új tulajdonosai között ott volt szocialista képviselő is.

Az exképviselő a júniusi 9-i önkormányzati választáson az MKKP színeiben indul egyéni jelöltként a XII. kerület 3. számú körzetében, de rajta van a párt kompenzációs listáján is. 

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­k­­­e­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­­­e­x­­­i­­ ­­­p­­­u­n­­c­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Akitlosz
2024. május 28. 13:42
Deutsch Tamás korábban saját magát zsidózta le. Nem tudja eldönteni, hogy büszke vagy sértődött? Mit kapna a Mandinertől, aki Deutsch Tamást lehosszúhajúzná? Ennyi?
grrrgo
2024. május 16. 20:37
Miért fura? A kutyák mindent lehugyoznak, nem? És a kakát is nekünk kell utánuk eltakarítani!
irmag2
2024. május 16. 10:38
Mandi, magyarul zsidózó, nem lezsidózó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!