Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Kunhalmi: Mindent, amit Orbán Viktor elvett, azt a baloldal visszaadná

2024. május 16. 15:03

A szocialista politikus szerint míg a Fidesz csak képmutató politikát folytat, addig a baloldal csak az igazat mondja és intézkedéseiket a becsület irányítja.

2024. május 16. 15:03
Kunhalmi Ágnes

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Szerdán Kunhalmi Ágnes Szolnokon kampányolt az ellenzék polgármestert jelöltje, Györfi Mihály mellett. Míg szerintük a Fidesz képmutató politikája nem teremti meg a magyar polgárok számára a biztonságot, addig ők olyan hangzatos ígéretekkel állnak elő, mint a gyógyszerellátás vagy gyermekétkeztetés hiányosságainak felszámolása. Kunhalmi emellett hitet tett az unió mellett, és úgy gondolja, hogy számos problémára a velük való erős kapcsolat lenne a megoldás – derül ki az mszp.hu beszámolójából.

Sőt mi több, a tanárok hátrányos helyzetét is beemelte szolnoki beszédébe, egy újabb ütőkártyát lengetve, melyre megoldásként szintén az Uniós pénzek hiányát és a jelenlegi költségvetési helyzetet vetette össze.

Kunhalmi Ágnes kiemelte, hogy míg a Fidesz csak képmutató politikát folytat, addig a baloldal csak az igazat mondja és intézkedéseiket a becsület irányítja.

Ígérete alapján a baloldal visszaad mindent, amit a Fidesz elvett: a sort a 13. havi nyugdíjjal kezdte, de ide sorolta még az egészséghez és tudáshoz való jogot.

Hiszik, hogy harcolniuk kell a demokrácia és a jogállamiság visszaállításáért, mely „nemes harcnak” a mostani választás vethet végett.

Magyar Péter ambícióira reflektálva a pártoldalon is közzétett országjárásról készült beszámolóból újra feltűnt a baloldal által májusban már kijelentett nézete, miszerint hiba, ha valaki azt gondolja, hogy egyedül le tudja váltani Orbán Viktort.

 

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­é­­k­­e­­l­d­­ ­­­a­­­ ­s­z­­e­­­x­­­i­ ­­­p­u­­n­­­c­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
bagoly-25
2024. május 18. 09:24
"Kunhalmi: Mindent, amit Orbán Viktor elvett, azt a baloldal visszaadná". Ági! A szüzességedet is Orbán vette el? Ezt is visszaadná a baloldal?
Atilla
2024. május 18. 07:09
Leszerepeltetek ! ! ! Végleg ! ! !
gyaloggos
2024. május 17. 12:57
ÁGIKA, drága ! ELMENT a hajó, HOLLÁRI hahó! AZAZ ELSÜLLYEDT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!