Rúzsa Magdi dupla Aréna-koncertet ad

2018. február 09. 09:59

Presser Gábor lesz a sztárvendége Rúzsa Magdi koncertjeinek a Budapest Sportarénában.

2018. február 09. 09:59

Dupla koncertet ad Rúzsa Magdi február 23-24-én a Papp László Budapest Sportarénában. Az énekesnő vendége ismét Presser Gábor lesz.

„Presser Gáborral immár három éve, az Angyal mellettem című turnéval járjuk az országot, és a jövőben is folytatjuk” – idézi Rúzsa Magdit a szervezők által az MTI-hez eljuttatott közlemény. Mint írták, a koncerten elhangzanak az énekesnő legismertebb dalai. Rúzsa Magdi zenekarának felállása évek óta állandó: Závodi Gábor billentyűs hangszereken, Sántha Gábor és Madarász Gábor gitáron, Kovács Barnabás basszusgitáron játszik, Hoffer Péter pedig dobol.

A kommüniké kitér arra, hogy elkészült a dupla koncert végleges látványterve, amelyet Varró Zoltán dolgozott ki. Rúzsa Magdi 2007-ben Magyarország képviseletében Aprócska blues című számával a 9. helyen végzett a helsinki Eurovíziós Dalfesztiválon. 2011 novemberétől önálló estje ment a Pesti Színházban Magdaléna Rúzsa címmel, 2013 és 2015 között szerepelt a közmédia dalválasztó műsora, A Dal zsűrijében. Eddig négy stúdióalbuma jelent meg - Ördögi angyal (2006), Iránytű (2008), Tizenegy (2012), Érj hozzám (2016) -, ezek mellett négy koncertlemezt is készített. 2007-ben Fonogram-díjat kapott mint az év felfedezettje, tíz évvel később pedig az év modern pop-rock albuma kategóriában. 2012-ben Artisjus-díjat vehetett át.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2018. november 29. 20:09
Ez a kis teremtés maga a csoda! Fantasztikus hangját azonban nem használják ki nincsenek olyan szintű zeneszerzői. Mert ő egy világszám, egy hungarikum, mert aki egyaránt el tudja énekelni a Queen: I Want to Break Free, Rocky Horror Picture Show: Time Warp,Percy Slege: When a Man Loves A Woma,Goran Bregovic: Ederlezi,Bob Marley:One Love,Janis Joplin: Cry Baby,The Police: Bring On the Night,Aerosmith: Road Runner,Enya: May It Be,Máté Péter: Most élsz dalokat jól, sőt nagyon jól, nos olyan teremtés nemigen szaladgál a világon. De én hallottam magyar népdalt énekelni és még színházban is megállta a helyét. Profi menedzseléssel ez a kislány annyit hozhatna, mint az ABBA!
zakar zoltán béla
2018. július 30. 09:18
Bluest!
Senior
2018. július 03. 00:05
Magdi olyan mint Cserháti Zsuzsa volt. Van ő, nagy szünet, majd az egyebek. Nagyon ütőst Máté Péter tudna neki írni, de így is szuper, nekünk és a szerbeknek feltétlenül. Ők is nagyon szeretik. Félixnek is van egy stílusa, serc-perc alatt leamortizálja a szőrt a vonóról.
atila68
2018. július 02. 11:47
Ki menedzseli, Presser? (Tippelek)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik