Kell-e egy államtitkárnak a Pride-ra menni?

2018. július 05. 09:06

A kisebbségek iránti tiszteletet követelők vállalhatatlan stílusban szidalmazták az államtitkárt.

2018. július 05. 09:06
Lengyel Gabriella
Figyelő

„Novák Katalin elegánsan jelezte a liberálisok szinte egyetlen, talpon maradt politikusának, hogy Magyarország azon kevés országok egyike, ahol tiszteljük a kisebbséget. Akik békékben, biztonságban, szokásaikat őrizve élhetnek, tegyük hozzá.

Meg a többséget is, folytatta Novák, ez utóbbi pedig igen lényeges és észben tartandó ténymegállapítás. Egyúttal megkérte Bősz Anettet, hogy amennyiben keresztény közösségek elleni gyűlöletet ébresztő megnyilatkozást tapasztal, lépjen fel az ellen a lehető leghatározottabban.

Olaj került a tűzre, a kisebbségek iránti tiszteletet követelők vállalhatatlan stílusban szidalmazták az államtitkárt. Ilyenkor mindig jusson eszünkbe, hogy a haladó demokraták, a tolerancia nagy barátai miként viszonyulnak az értékrend- és véleménybeli különbségekhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2018. december 23. 17:24
Senkinek nem kéne menni mert abnormális gyülekezet.
zakar zoltán béla
2018. december 05. 20:13
Eme rajok nem kisebbségek, hanem gusztustalan csordák. Lásd még Tordai Bencét!
Greffiti
2018. november 21. 19:06
Miféle keresztény ország az, ahol a buzik egy hónapig vonaglanak a utcán? Jöjjenek össze bárhol, ahogy minden normális baráti társaság, nem a főváros utcáját rohasztani! Egészséges ember nem megy selejtek közé!
a hun
2018. november 17. 18:25
Ahogy a csövesek nem valók a közterekre a matracaikkal-s ezt már tiltják-úgy kell kitiltani a vonagló buzeráns bandákat Budapest utcáiról! Nem olyan bonyolult ez. Miért kényszeríti a kormány engedékenységével a többséget okádásra azzal, hogy nézni kell ezt a söpredéket?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik