A hagyományos családmodell képviseletéhez a társadalom minden tagjának joga van

2018. július 05. 11:58

Egy férfi és egy nő szeretetközössége, házassága természetes alapja a családnak.

2018. július 05. 11:58
Nagycsaládosok Országos Egyesülete

„A hagyományos családmodell képviseletéhez a társadalom minden tagjának joga van. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete szerint  egy férfi és egy nő szeretetközössége, házassága természetes alapja a családnak, amely a gyermekkel, a gyermekekre mondott igennel válik még teljesebbé. Ez az álláspont nem bélyegez meg és nem rekeszt ki senkit, akkor sem, ha vannak, akik – bármilyen okból is – nem ilyen életközösségben élnek.

Fontosnak tartjuk, hogy a család ezen alapértékei melletti kiállásért senkit ne érhessenek ilyen vádak. A NOE a leghatározottabban visszautasítja, hogy családanyákat, családapákat azért érjen fenyegetés és megbélyegzés, mert  kiállnak a hagyományos családmodell, egy férfi és egy nő házassága mellett.

A társadalomnak joga van ahhoz, hogy az általa elfogadott elvek (normák) szerint éljen, s azt nyilvánosan is elmondhassa anélkül, hogy ezért  verbális vagy fizikai támadás vagy ennek akárcsak fenyegetése érné. Ezen normák biztosítják azt is, hogy ma Magyarországon bárki elmondhatja és képviselheti különvéleményét.”

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. február 14. 10:06
"az életvitel amit folytatnak általában rövidebb életet eredményez" Birtalan Balázs (Budapest, 1969. október 12.[1] – 2016. május 14.[2]) melegjogi aktivista. https://hu.wikipedia.org/wiki/Birtalan_Bal%C3%A1zs Beszélgettem vele pár éve (írásban). Mára halott. Mi vitte el? A vastagbélrák.
sááá
2018. november 30. 15:31
így van, a gender témáról a 888 és mandiner többet ír, mint az összes liberális meg feminista együttvéve. Van kb. 100 ember Magyarországon a Gólya presszó környékén, aki ebben a gender fásságban komolyan hisz, senkit nem érdekelne ez a téma, ha a jobboldal nem pörgetné. Csak így lehet mesterséges törésvonalakat építeni.
karakán
2018. november 22. 07:14
Faszért nem mennek ratyik a hortobàgyra sétàlgatni ahol a kutya se làtja őket!Nem ünnepelni kell ezeket...deviàns nihilista barmok!Fertőzik a normàlist erőszakkal akarjàk letolni a torkunkon hogy az normàlis ahogy élnek..pedig a lófaszt se érdekli...az emberiség tényleg megérett a pusztulàsra..a nagy jólétben màr tényleg nem tudnak mit kitalàlni..mocsok fertő....ezeknek gyereket adni meg a pedofilia legalizàlàsànak előszobàja..
yndi
2018. november 22. 07:13
Kit és milyen "fenyegetés és megbélyegzés" ért azért, mert úgymond "kiállt" a hagyományos családmodell mellett? Novák Katalint valaki megfenyegette vagy megbélyegezte? Vagy az a gond, hogy vitatkoznak vele?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik