Könnyű álmot ígérnek

2018. július 12. 10:38

Demokráciában élünk-e, ha nem kokszolhatunk szabadon?

2018. július 12. 10:38
Pilhál György
Magyar Idők

„Vajon tudja-e ez a drogokkal házaló, tenyérbemászó gyülekezet, hogy Magyarországon ma nagyjából hatmillióan ellenzik az ötletüket?

Egyetlenegy társadalmi csoport sincs, ahol többségben lennének a tudatos agyleépítés hívei. Hála istennek még épeszű emberek élnek ebben a hazában!

Dacára ennek és a toxikológusok örökös intelmeinek, liberálisék továbbra is apait-anyait beleadva nyomulnak a legális önpusztítás jogának elismertetéséért. Hatásvadász szósszal leöntve, nemzeti sorskérdésként szavalják: demokráciában élünk-e, ha nem kokszolhatunk szabadon?

Kik küldték ránk ezeket az erőszakos gazembereket?

Ha kiléphetnék jegyzetírói tisztemből, apaként, nagyapaként valami erőset mondanék ezeknek a Sermereknek, nem csupán a magam nevében. Így viszont csak javaslatot tehetek: kerüljétek el a gyerekeinket, unokáinkat, amíg szelíden kérjük!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2018. december 27. 11:33
Kik küldték ránk ezeket az erőszakos gazembereket? Ez a jó kérdés és ez ellen kell fellépnünk keményen, amíg mi vagyunk a józan többség!
balbako_
2018. december 23. 17:24
Ráadásul minden orvos - és normális szülő és nagyszülő - ellenzi, mert attól a helyzet jobb nem lesz, de rosszabb igen!
balbako_
2018. december 23. 17:24
Marhaság!
dakotasámán
2018. november 06. 10:53
"demokráciában élünk-e, ha nem kokszolhatunk szabadon?" hatásvadász kérdésedre a válasz gyusza, sajnos a magyarok nem demokráciában élnek. a demokrácia független attól, hogy te annak hiszed-e, és attól is, szabadon lehet-e koxolni. egy fél feudális fasiszta állam mitől lenne demokrácia ? attól, hogy vannak elcsalt "választások", ahol a jelenlegi legnagyobb ellenzéki pártot egy tollvonással ellehetetleníti az ász ? hát ez a demokrácia csúcsa tényleg. amit viszont te művelsz gyusza, az a seggnyalás csúcsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik