Nagycsaládosok Országos Egyesülete: Családbarát Európára van szükség!

2018. július 15. 08:12

IX. kongresszusát tartotta a Nagycsaládosok Országos Egyesülete.

2018. július 15. 08:12

„Családbarát Európa” megvalósulását szorgalmazta IX. Családkongresszusán a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE).

A szervezet az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta: a kongresszuson elsőként vetette fel a NOE a „Családbarát Európa” gondolatát. A magyar civil szervezet kezdeményezésével kapcsolatban az ENSZ, a Nemzetközi Családfejlesztési Szövetség (IFFD), a Szülők és Családsegítők Nemzetközi Szövetségének képviselői, valamint Fűrész Tünde, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért vezetője fejtették ki szakmai véleményüket.

A szombaton véget ért kongresszus nyitó előadását Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár tartotta. A szakmai tanácskozáson spanyol, lengyel és litván családszervezetek képviselői mellett határon túli magyar családszervezetek is részt vettek. A rendezvényre hatszáz nagycsaládos látogatott el az ország minden szegletéből – tájékoztatott a NOE.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. július 27. 18:46
Újabban egyre többen képzelik magukat Európa császárának. Ezeknek a nagycsaládosoknak semmiféle hatáskörük nincsen az Európában intézkedésre. Országos egyesület, nem kontinentális egyesület.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik