A feministák Disneylandban élnek?

2018. július 16. 10:44

Pénzt kellene kapniuk a nőknek azért, hogy törődnek a szeretteikkel?

2018. július 16. 10:44
Lenygel Gabriella
Figyelő

„De imádom, örömet és elégedettséget okoz, ha jól szervezett családnak nézünk ki időnként. Kifejezetten szeretem, ha rendben mennek a gyerekek dolgai, ők ettől boldogok, meg én is az apjukkal. Pedig nálam sokkal profibban és elegánsabban csinálják mindezt a barátnőim, nagyon messze vagyok a legjobb háziasszony díjtól.

De hogy ezért pénzt kellene kapnom? A szeretetemért meg az ösztönös gondoskodásért? Mert fárasztó? Fárasztó hát! Ezt a zsizsegő kuplerájt életnek hívják, köszönjük, hogy idelátogatott!

Pénzt kellene kapniuk a nőknek azért, hogy törődnek a szeretteikkel? Egyébként a férfiak is elvégzik a maguk érzelmi házimunkáját, csak férfiasan, a maguk módján, nem a feminista tudomány által áhított módon. Vagy kapjon mindenki pénzt? Majd naponta elszámolunk, este, és aláírjuk a nyilatkozatot, hogy önként bújunk ágyba. Egymással. Disneylandban nem lakik senki, az csak egy giccses játszótér, könyörgöm.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2018. november 19. 00:23
"a Biblia is ismeri a nemi szerepeket. " Aszongya az a fránya Biblia a derék asszony dicsérete c. fejezetben, hogy: "Adjatok ennek az ő keze munkájának gyümölcséből, és dicsérjék őt a kapukban az ő cselekedetei!" (Péld 31:31) Lefordítom a hülyék kedvéért: FIZETSÉGET ÉRDEMEL azért, amit tesz, mert NEM RABSZOLGA.
krakken96
2018. november 19. 00:22
Money,mobey money .van szo masrol?
Vestergaard
2018. november 19. 00:22
És azt se felejtsük, hogy bizonyos kor után azért lehet, hogy a nők fizethetnének a férjeiknek, hogy az őket dugja meg. Persze lehetséges, hogy 60 év körül hirtelen emel apus egy jó 40%-ot a tarifán, de érdemes ilyenkor lenyugodni és fellapozni a közgazdasági szakkönyveket, legalább amíg megnyugszik a hölgy. Ugye-ugye.
thomsen
2018. november 19. 00:22
Minél elnyomottabb, feministább egy nő, annál több szeretetet sugároz! Sőt, mint tudjuk a "legelnyomottabb" gyűlöletfeministák olyan mennyiségű szociális szeretetmunkával látják el szociálisan, kollektíve a férfiakat, hogy ezért a plusz érzelmi szolgáltatásért csilingelő forintokkal kell őket kompenzálni őket, lehetőleg olyan adóforintokból, amiket a férfiakra kell kivetni :DDDDD A szeretet nevében én fizessek pluszban azért, hogy elmebeteg nőlények a pénzemen szakmányban uszuljanak és másokat is uszítsanak ellenem, mert nem fizetem meg a szeretetüket. Mert hát 2018 van !!!4!444!!!! Ööööö, ja nem, 1984.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik