A megélhetési gyermekvállalást nem sikerült visszaszorítani

2018. november 17. 11:13

Ezt visszaszorítaná a Mi Hazánk.

2018. november 17. 11:13
Dúró Dóra
Facebook

„A középosztály körében alig emelkedett a termékenység, míg a megélhetési gyermekvállalást nem sikerült visszaszorítani, sőt: a 8 általánost vagy azt sem végzett nők szülnek többen, jellemzően még tiniként.Ezt visszaszorítaná a Mi Hazánk úgy, hogy szociális kártyán érkeznének a támogatások, amit nem lehet akármire költeni, csak a gyerekre. Emellett a 3. gyerektől minden támogatást a munkaviszonyhoz kötnénk. A dolgozókat úgy segítenénk, hogy a kedvezményeket a második gyermekre is kiterjesztenénk (utazás, étkezés, táborozás stb.), a főállású anyaság megteremtésével és a bölcsődei férőhelyek számának növelésével pedig lehetővé tennénk a választást a nők számára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. március 04. 20:13
Székesfehérvár – Babaruhákat vásárolt az unokáinak Orbán Viktor. http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/szekesfehervar-orban-viktor-bodyt-vasarolt-babaruha/3lgkh9y
Sulammit
2022. március 04. 20:13
Külföldön csak pár hónapig jár a támogatás a szülőknek http://www.blikk.hu/aktualis/kulfoldon-csak-par-honapig-jar-a-tamogatas-a-szuloknek/pfr3ne8
Robur
2021. február 02. 15:00
Ezt az egész szociális baromkodást el lehet felejteni. Száz éve, null szociális juttatás mellett szültek nyolcat dédnagyanyáink. A szocializmus elbukott.
hátakkor
2019. február 14. 20:09
"A megélhetési gyermekvállalást nem sikerült visszaszorítani" Miért kéne visszaszoírtani? A gyerek az egyik legjobb befektetés, nyugdíjszámla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik