A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapta a Polgári Magyarországért díjat

2018. december 19. 22:19

„A magyar állam legnagyobb erejét a magyar családok adják”.

2018. december 19. 22:19

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapta az idei Polgári Magyarországért díjat. Kövér László, az Országgyűlés elnöke köszöntőjében kiemelte: ahhoz, hogy az állam teljesíteni tudja eredendő funkcióját, mindenekelőtt a családokat kell védelmeznie és támogatnia. A nemzet és az állam sorsa a családok sorsában gyökerezik, a magyar állam legnagyobb erejét a magyar családok adják – tette hozzá.

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke arról beszélt: a karácsony üzenetéhez, az élet csodájához a családok állnak a legközelebb. Ma is vannak, „akik el akarják zárni az utat, hogy ne jussunk el az ünnephez”. „De mindig voltak virrasztó pásztorok és ajándékot hozó napkeleti bölcsek is, és mindenekelőtt volt egy édesanya”, mint ahogy ma is vannak édesanyák és édesapák, akik elfogadják a gyermekáldást.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fakocka
2019. augusztus 06. 05:53
Ez a bajszos parasztember ki a kép szélén? A számadó juhász, öltönybe bujtatva?
balbako_
2019. január 24. 18:26
Meg is érdemlik.
kurbitalis
2019. január 24. 17:51
Csak ettől a Balogtól mikor szabadulunk meg végre? Pröhlét is felfelé buktatták, L. Simon, Szőcs is még mindig ott dagonyázik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik