Kirúgtak egy diákszervezetből egy HaHa-aktivistát

2012. március 23. 13:35

Solymár László BME-s diáknak távoznia kellett az AIESEC nemzetközi szervezet BME-s egységéből.

2012. március 23. 13:35

Solymár László állítása szerint azért kényszerült távozásra, mert részt vett a Hallgatói Hálózat BME GTK sejtjének szervezésében. Temleitner Zsófia, a BME AIESEC kommunikációs alelnöke szerint viszont az elbocsátásban személyes nézeteltérések és az egyes feladatok elégtelen teljesítése is szerepet játszott.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2012. március 23. 20:56
az egyetlen lehetséges megoldás a problémára: foglalja el az AIESEC-et, mint az előadót, aztán rúgjon ki mindenkit, mint egy igazi kis köcsög liberális szadeszes majom.
orion
2012. március 23. 18:18
"Solymár László. Állítása szerint azért kényszerült távozásra, mert részt vett a Hallgatói Hálózat BME GTK sejtjének szervezésében. Főnökei szóban tudatták Lászlóval: vagy ő megy az AIESEC-ből, vagy a BME Hallgatói Képviselete és a Hallgatói Külügyi Testület az egész szervezetet kirakja az egyetemről...Ha engedik, még gyorsan lediplomázik, aztán rövid időn belül otthagyná az egyetemet." Jófirma lehet ez a legényke!
blogen
2012. március 23. 15:29
Jó, hát az nem újdonság, hogy a különféle szélsőbalos politikai aktivisták mind a társadalom szemetéből verbuválódnak, akiknél általános az, hogy nem teljesítenek, de amikor ennek a következményei utolérik őket, akkor politikai síkra akarják terelni a dolgot, hogy ott vegyenek revansot.
Obulus
2012. március 23. 15:10
Ezek után merje azt állítani valaki, hogy a mostani Fidesz nem ugyanolyan, mint az egykori MSZMP.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!