Elfogták a Kék Bálna megálmodóját

2017. június 13. 07:36

Elfogták a 26 éves moszkvai postást, aki a Kék Bálna online kihívás létrehozása miatt 130 fiatal öngyilkosságáért felelős.

2017. június 13. 07:36

Elfogták a Kék Bálna online kihívás megálmodóját. A kegyetlen játék kitalálója egy Ilya Sidorov nevű moszkvai postás férfi – írja a hirado.hu. A játék arról szól, hogy a fiatalokat egyre veszélyesebb kihívások elé állítják, majd a játék ötvenedik napján megkapják az utolsó feladatot: végezniük kell magukkal. 

Ilya Sidorovot akkor fogták el, amikor egy 13 éves lányt késztetett öngyilkosságra. A lány épp vonat elé akart ugrani, amikor a rendőrség rátalált. Karján megtalálták a Kék Bálna játék nyomait: sebeket és szúrásokat. A lányt megmentették, de kórházi kezelésre szorul. Ilya Sidorov kihallgatása alatt megtört és bevalotta: ő áll az online kihívás mögött és ő felelős 130 fiatal öngyilkosságáért.

A rendőrség a házkutatási parancs megszerzése után átvizsgálta Sidorov lakását: 5 mobilt, rengeteg SIM-kártyát és egy táblagépet foglaltak le. 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2017. június 13. 11:17
vagy az index, vagy a 444 nevű mértékadó portál megírta, hogy ez csak kitaláció, ilyen nem is létezik.
lutra
2017. június 13. 10:41
"kihallgatása alatt megtört" hehe, a ruszkik valószínűleg nem finomkodtak vele, és nem azért tört meg, meg PS2-t raktak a zárkájába PS4 helyett.
Aerion
2017. június 13. 09:48
Egy egyszerű halálbüntetés kegyelem lenne ennek az alaknak, megfelelő büntetésként én azt tenném vele, amit ő tett 130 esetben, ami halállal végződött.
Ján Fortunák
2017. június 13. 09:17
Soros lehet emögött is. Ez nyilvánvaló. Egyébként mióta divat az orosz neveket az angol átírás alapján közölni a magyar sajtóba?. Ostoba, igénytelen "sajtómunkások". Helyesen : Ilja Szidorov.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!