Sok előfizetőt bukhatott a Netflix a kislányok szexualizációján

2020. november 02. 07:18

A Cukorfalatok című film hatalmas felháborodást váltott ki világszerte.

2020. november 02. 07:18
null

Egy nemrég megjelent Daily Mail-cikk szerint jelentősen lassult a Netflix streamingszolgáltató növekedése – írta meg az Index. Az ok a platform előfizetőinek nagyszámú lemondása, amit a Cukorfalatok (Cuties) című francia film bemutatása váltott ki. A filmben szereplő kislányok szexualizációja sokakat felháborított, eljárás is indult a Netflix ellen. A cég azonban továbbra sem távolította el a filmet a kínálatból.

A Netflix korábban is híres volt merész üzletpolitikájáról, de most túl messzire ment. A film plakátja már a bemutatása előtt hatalmas felháborodást váltott ki, amit felerősített a platform felemás kommunikációja. A plakáton a kislányokat felnőtteknek való pózban és ruhában mutatták. Nagy valószínűséggel a politikai spektrum mindkét oldaláról támadott produkció az oka, hogy a cég a vártnál jelentősen gyengébb harmadik negyedévet zárt.

A Cukorfalatok főszereplői 11 éves kislányok, akik egy twerk tánccsoportban erotikus táncot tanulnak. Ez a tény már önmagában is szexualizálja a kisgyerekeket. Joggal merül fel a kérdés, melyik értelmes szülő engedi a még csak nem is kamasz gyerekének, hogy a sztriptíz- és lap dance bárok műsorából származó, twerk nevű „öltáncot” tanulja?

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. november 03. 19:32
A Kaleta-féle gyerekpornó ügy és tanulságai: https://egyvilag.hu/index.shtml#gyerekporno
Aerion
2020. november 02. 16:39
Ja igen, és kikérem magamnak, hogy EZ a moslék a nyugati kultúra kritikája lenne. Ez NEM a nyugati kultúra kritikája. Ez a bolsevista embertelenség világának természetes képe. Semmiféle kritika nincs benne, nem provokál, hanem tükröz, és a tükrözésével, érzékenyíteni hivatott azt, amivé züllesztették a nyugati társadalmakat. A moslékot hivatott megörökíteni, azt adagolja, amit mindennap zabáltatnak a nyugatiakkal, csak éppen ebben a moslékban kicsit több lett a hányás, kicsit több lett a hígfos és kicsit több lett rohadt geci. Ami sok lett azoknak, akik a moslékot kerülni igyekeznek, hogy ne vegyenek róla tudomást. Itt baszták el az érzékenyítést az alkotók. Mert a moslékot szabotálók rájöttek, ha ezután se szólnak, holnap a pedofília már kikerül a büntetőtörvénykönyvből. A progresszió jegyében.
Aerion
2020. november 02. 16:30
Ami a filmet illeti, azt egy nigger ribanc rendezte és írta, https://www.imdb.com/name/nm5057444/?ref_=tt_ov_wr társzerzői (vagy ki tudja milyen) viszonylatban egy elmebeteg pszichopatával. https://www.imdb.com/name/nm5694705/?ref_=tt_ov_dr És ez a kiváló alkotás, az íemdébén 25 ezer értékelésből írd és mond, 3-as, azaz hármas átlagértékelést kapott. Ilyen kiváló cukiságról' van szó. Asszem, a komcsik egy kissé túltolták a biciklit, és egyre több agyatlan hülye fo J taná bele őket egy kanál vízbe is. Mint az már rég kellett volna.
states
2020. november 02. 16:14
Meseország mindenkiével kezdik, aztán a Twerk-kel folytatják, végül pedig nemcsak a meseország lesz az övék, hanem a valódi is buzi, pedofil és lmbtq lesz. Ha nem leszünk résen például 2022-ben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!