Dárdainak pontátlagot kell hoznia a Herthánál

2021. január 28. 11:04

Az egyesület nem kommentálta az értesülést.

2021. január 28. 11:04
null

Német sajtóértesülés szerint pontátlagot kell hoznia Dárdai Pálnak, a Hertha BSC futballklub hétfőn kinevezett régi-új vezetőedzőjének. A Kicker magazin úgy tudja, hogy a magyar szakember 2022-ig szóló szerződésében van egy záradék, mely szerint a jelenlegi Bundesliga-idényből hátralévő 16 fordulóban mérkőzésenként másfél pontos átlagot kell teljesítenie ahhoz, hogy a 2021/22-es szezonban is ő irányíthassa a fővárosiakat.        

Dárdai hivatalos bemutatásakor szintén csak a mostani idényről szólt: „Nem akarok hosszasan szerződésekről beszélni. Ebben a fél évben teljesítményt akarok felmutatni, és közben jól akarom érezni magam” – jelentette ki a 44 éves tréner, aki 2019 májusa után tért vissza a Hertha kispadjára, és első meccsét szombaton vívja Frankfurtban.

(MTI)

Fotó: MTI

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ugorka
2021. január 29. 17:40
Dárdai már bizonyított a válogatottal és a Herthával is. A Herthától úgy küldték el, hogy nem bukott meg (ez ritka az edzőknél). Az 1.5-ös pontátlag kicsit erős, Labbadia 1.11-e után (az NB I-ben csak 3 csapat teljesíti jelenleg). Ha teljesíti, az óriási siker lenne. Szurkolok neki.
CyberG
2021. január 28. 17:26
Ezért sokan fognak utálni, de azért Dárdai szájából a tartásról meg az önbecsülésről szóló monológok nem túl hitelesek... Dárdai gerincének meg van az ára... - Itt hagyta a magyar válogatottat, mert a Herta ultimátumot adott neki. Dárdai a döntést azzal is magyarázta, hogy a válogatót kereteiben nem úgy ismerik el, ahogy elvárná, mások is beleszólnak a döntéseibe stb... - Visszament a Hertához, ahol együtt térdepelhetett a játékosaival a rasszizmus ellen, együtt kellet szolidaritania az LGBTQ-val stb. - Cserébe semmibe nem volt beleszólása, 99%-ban nélküle döntöttek a Herta keretéről, az edző táborok helyszínéről stb... Érdekes itt nem emelt szót ez ellen... - Majd felmosták vele a Hertások a padlót, miután nem ment tökéletesen a szekér. Miközben a klub vezetőség nem volt hajlandó költeni játékosokra.... Dárdai jó ideig a középszerűnek is alig nevezhető kerettel erőn felül teljesített. Nem kiesésről volt szó, hanem arról, hogy nem a tabella első felén vannak. Nem szimplán kirúgták, hanem bele is rúgtak párat... - Most, hogy tényleg a kieséssel küzdenek visszahívják, de még egy normális szerződést sem adnak neki. Hanem egy próbaidőset, mint valami gyakornoknak... - Dárdai meg szó nélkül aláírja...
cutcopy
2021. január 28. 15:57
Két év és két felejthető edző után nem nagyon kéne feltételeket szabni, a Hertha eddig is nagyon sokat köszönhetett Dárdainak..
OberEnnsinnen
2021. január 28. 14:58
Érthető, hogy a klub, a tulajdonos feltételt szab, ez természetes, a másfél pont egyébként teljesíthető, bár az első 5 meccsen vért izzadva is jó ha lesz 5 pont a 8 helyett. És utána már csak 11 fellépés következik, amelyen 19 pontot kell hozni, minimum...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!