Felfüggesztette Spanyolország harmadik legnépszerűbb pártjának fiókját a Twitter

2021. január 30. 19:00

A VOX szerint azért került erre sor, mert beszámoltak az ország migránsokkal kapcsolatos problémáiról.

2021. január 30. 19:00
null

A Twitter a héten felfüggesztette a VOX spanyol politikai párt fiókját, miután az új kampányt indított az iszlamizáció visszaszorítására – számol be a Breitbart. Az ország harmadik legnépszerűbb politikai szereplőjének a fiókját ideiglenesen korlátozták, mert állítólag megsértette a Twitter szabályait. Az oldalon az elmúlt időszakban beszámoltak a Kanári-szigeteken és Katalóniában folyó bűnözésről, valamint a migránsok által elkövetett bűncselekmények elterjedéséről.

továbbá hozzátette, hogy „spanyolok millióinak szabadságát és a demokráciát korlátozzák”.

„Ma a Twiter az erőszakosok és a manipulátorok játékát űzi. Miközben egyesek szó szerint megköveznek minket, mások démonizálnak, manipulálnak minket, a Twitter elhallgattat bennünket, így nem tudunk védekezni ”– mondta Abascal. A felfüggesztés előtt a Vox többet között a Kanári-szigetek ügyével foglalkozott, ahol tavaly jelentősen megnőtt az illegális migránsok száma, a spanyol belügyminisztérium statisztikája szerint több mint 8000-en érkeztek csak novemberben.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. január 31. 12:35
Több jellegű, összetett a kérdés, az igaz. Minden félnek van benne valami igazsága és érdeke is, viszont ezek az érdekek ütköznek. Ez is egy olyan terület, amelyben nem lehet mindenki kedvére tenni.
zakar zoltán béla
2021. január 31. 11:31
zalkamáté
elfújta az ellenszél
2021. január 31. 10:25
Kár a szigetekért, nagyon jó nyaralóhely volt. Na meg a helyiek is ebből éltek. Pénzes turisták helyett most jönnek a buckalakók, megértem ha ezt a ''sikert'' a közbeszéd irányitói nem akarják nagydobra verni
olajfa1
2021. január 31. 08:48
A TWITTER is a liberál-fasista szólásszabadságot valósítja meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!