Pornófilm hangjai szakították félbe a BBC sportközvetítését, megvan az év kínos műsora

2023. január 18. 06:45

Egy vlogger trollkodta meg sikeresen a brit közszolgálati média vezető csatornáját.

2023. január 18. 06:45
null

Egészen döbbenetes eseménysor zajlott le a brit közszolgálati média vezető csatornáján. A BBC One a labdarúgó FA Kupa egyik kiemelt mérkőzése, a Wolverhampton-Liverpool meccs közvetítésére készült. A stúdióban legendás focisták sorakoztak fel, hogy a felvezető műsorban szórakoztassák a nézőket, ám a szórakoztatás rendhagyóan sikerült. 

A műsor közben váratlanul ugyanis pornófilmből kölcsönzött hanghatások szólaltak meg a stúdióban, érthető módon zavarba hozva a kommentátorokat, köztük Gery Linekert is. A nyögések egy perc után elhallgattak, ám később újra hallhatóak voltak. A végtelenül kínos jelenetsor körülbelül tíz percig tartott. 

Ezután ért véget a stúdióműsor és kapcsolták a mérkőzés közvetítését. Röviddel ezt követően Lineker egy képet posztolt a Twitteren, amin keresztül egyértelművé vált, hogy valaki előre kitalált akcióval szabotálta a BBC műsorát. 

Lineker ugyanis egy, a díszlet hátfalára felragasztott régi típusú (még gombokkal működő) telefont mutatott meg követőinek, amely a hangok forrása volt. „Ezt találtuk a stúdiódíszlet hátuljára ragasztva. Ami a szabotázst illeti, elég szórakoztató volt” – írta.

Közben a BBC hivatalosan is bocsánatot kért az esetért. „Elnézést kérünk minden nézőtől, aki úgy érzi, hogy sérelem érte a ma esti élő közvetítés során. Vizsgáljuk, hogyan történhetett meg az incidens”, közölte a brit közszolgálati média. 

A BBC-nek legfeljebb azt kell megvizsgálnia, hogyan kerülhettek idegenek a stúdiójába, azt ugyanis már tudni lehet, ki követte el a szabotázst. Az esetet egy Javro69 néven működő vlogger vállalta magára, aki saját YouTube-csatornáján élőben közvetítette, amint tárcsázza a stúdióban korábban általa elrejtett telefont és lebonyolítja az akciót. Twitter-fiókján képeket tett közzé, amint körbejárja a díszletet. 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2023. január 18. 15:29
Fordítva jobb lett volna. A képernyőn pornó, sportriporteri alámosdással. Koncentrál, koncentrál ...éééééés berakja!
zakar zoltán béla
2023. január 18. 11:00
Ennyit ér 30 éve.
Gullwing
2023. január 18. 09:57
Idióták. De arra van energiájuk hogy minket oktassanak demokráciából...
Frankie Bunn
2023. január 18. 06:57
BBC standard
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!