Végre: felbukkant Hosszú Katinka! (FOTÓ)

2023. március 07. 00:59

Milánó, jókedv – picit kikerekedett arc...

2023. március 07. 00:59
null

Az utóbbi hetek izgalmas találgatásokkal teltek – már ami a világ- és olimpiai bajnok úszónő közeljövőjét illeti. A Blikk ugyanis bő egy héttel ezelőtt bennfentes forrásokra hivatkozva közölte a nagy hírt: Hosszú Katinka gyermeket vár, és emiatt természetesen felhagy a versenyszerű úszással is.

Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől,

– állította akkor a bulvárlap névtelenséget kérő informátora.

Az értesülést ugyanakkor Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya az M4 Sport megkeresésére reagálva sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta. Annyit azonban mégis elárult, hogy Hosszú nem vett részt az úszóválogatott thaiföldi edzőtáborában, és egy Tenerifére tervezett felkészülési állomást is kihagyott...

A Blikk a fentebb már idézett cikkében emlékeztetett: Hosszú tavaly nyáron újból megházasodott, és azóta jóval visszavonultabb életet él – a közösségi médiában sem aktív, néhány bejegyzést tett csupán közzé. Nos, részben épp ez utóbbi körülmény miatt mondható a Katinka által nemrég kiposztolt fénykép különösen is figyelemre méltónak:

Az Instagram-oldala tanúsága szerint Milánóban tartózkodó világklasszis sportoló a képen épp ráérősen múlatja az időt a barátaival egy étteremben – a népes társaságban többek közt jelen van Sarah Sjöström olimpiai bajnok úszónő is.

Az új fotó a találgatásoknak persze nem vet véget, a Sportal.Blikk.hu kommentárjában azonban sejtelmesen megjegyzi:

 

(Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2023. március 07. 09:17
Úgy látom manapság már érem helyett csak a pénzre hajt , minden korábbi "nimbuszát" lassan feléli , a sportban azok is ünnepelhetők, akik méltósággal abba is tudják hagyni, szerencsénkre igen hosszú a tisztességgel/emelt fővel "megőszültek" listája. Katinka sajnos erről a listáról igyekszik kitörölni magát .
Cserna János
2023. március 07. 01:10
Én remélem, igaz a kisbabáról szóló hír. Teljes boldogságot kívánok Katinkáéknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!