Pornóba fulladt Djokovic tárgyalása

2022. január 10. 21:32

Meghackelték a teniszező online tartott tárgyalását.

2022. január 10. 21:32
null

A koronavírus miatt online tartották Novak Djokovic tárgyalását. A szövetségi bíróság elfogadta a világelső szerb teniszező fellebbezését, aki már ütőt is ragadhatott az ausztrál fővárosban, és visszaadták a vízumát.

Ám a tárgyalás közben valaki pornót játszott be.

A Reuters cikke szerint hackerek keze van a dologban. A News Corp digitális sportért felelős vezetője, Emily Benammar fanyarul megjegyezte, hogy az online behatolók legalább az utolsó hiányzó összetevőt is beszereztek az elmúlt évek egyik legnagyobb Ausztrália tárgyalótermi drámájához.

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Marco

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CharlieBrown
2022. január 11. 15:45
Hajrá Djokovics! Le a cionista covid-diktatúrával! Vesszen a ZsideszDKMomentumSZDSZ, a magyarországi kivitelezők! Üresen ásítoznak a lámpavasak! Indulásra készek a vonatok!
pragmatika
2022. január 11. 14:00
Nekem Djokovics azóta szimpatikus, amióta egyszer normális viselkedésre utasította a saját szurkolóit. Horvát sporttársa (Marin Cilic) ellen játszott, és a meccs egyik szünetében ráripakodott a Horvátot fikázó szurkolóira. Tette ezt úgy, hogy egyébként Szerbként nagy hazafi. Átesett már ő is a fertőzésen, ahogy szerintem az emberiség 90 %-a. (Volt rá idő bőven). Valószínű antitestje is van. Nem Gyoko fogja ausztráliában berobbantani a járványt nyilván. Szépen engedni kéne játszani. Ott egyébként is most nyár van, olyankor sokkal kisebb a fertőzés valószínűsége. F.szom tele van már nekem is ezzel a sz.rral. Vigyázzunk azokra, akikre veszélyt jelent, de az egészséges emberekről le kéne szállni.
fideszes2022
2022. január 11. 13:44
hatásvadász, szar cím. Esik sajnos a mandiner színvonala.
patkánynak sem nevezhető férgek
2022. január 11. 12:50
Már csak azt nem értem, hol van a film linkje? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!