Meghan Markle túl nehéznek találta a vizsgát, ezért lemondott a brit állampolgárságról

2022. november 02. 21:41

Kiderült, hogy több kérdésre még Harry herceg sem tudta a választ.

2022. november 02. 21:41
null

A 41 éves sussexi hercegnő a napokban beszélt arról Archetypes című podcastjében,hogy annak idején szerette volna megszerezni a brit állampolgárságot, de mivel túl nehéznek találta az ahhoz szükséges vizsgát, ezért végül lemondott róla.

Meghan Markle felidézte, hogy miközben készült a vizsgára, több kérdést is feltett a férjének Harry hercgnek, és kiderült, hogy még ő sem tudja azokra a választ – írta a The Sun.

A lap arra is kitért, hogy a podcast egyik vendége Pamela Adlon humorista volt, aki nemrég sikeresen teljesítette a vizsgát, és megszerezte a brit állampolgárságot. Az amerikai komikus a beszélgetés során viccesen megjegyezte, hogy

Az állampolgársági teszt kitöltésére 45 perc áll rendelkezésre, ez idő alatt kell helyesen válaszolni 24, az Egyesült Királyság történelmével és szokásaival kapcsolatos kérdésre.

A hercegnő akkor folyamadott brit állampolgárságért, amikor 2018 májusában hozzáment Harry herceghez. A folyamattal akkor hagyott fel, mikor 2020-ban felhagytak királyi teendőikkel, és az Egyesült Államokba költöztek – mutatott rá a The Sun.

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2022. november 05. 05:15
Harryné nem egy észlény, amerikában divat egyetemre járni, ahol tudást nem lehet szerezni.
Burdisgarage
2022. november 04. 11:29
Szerencsétlen Harry többet érdemelne, egy útszéli lotyóval jobban járt volna.
KBA98
2022. november 03. 17:51
bár csak arról van szó (valószínűleg), hogy mindkettő nagyon tanulatlan! Harry hol és mit tanult? A nő meg pláne! Tisztelet a kivételnek, de az amcsi színészek teljesen alulképzettek, úgy általában. Akinek szerencséje van az bejut egy filmhez és, ha ott teljesít, akkor "sztár" lesz. Amerika amúgy is a tanulatlanok gyülekezete, Aki ott tanultnak számít, az mind európai!
12345
2022. november 03. 10:12
nagy szerencséje UK-nak, hogy William az első szülött és nem Henry
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!